اولین جلسه کمیته فنی گردشگری کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد

اولین جلسه کمیته فنی گردشگری کشاورزی استان کرمانشاه برای بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری حوزه کشاورزی استان برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، جبار گوهری روز یکشنبه ۹ آبان‌ماه در این جلسه اظهار کرد: «استان کرمانشاه به لحاظ ظرفیت‌های کشاورزی و باغداری از جمله قطب‌های کشور است.» 

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، افزود: «با توجه به تنوع و گستردگی محصولات کشاورزی و باغداری در استان و وجود این محصولات به صورت چهار فصل، این حوزه جذابیت ویژه‌ای برای گردشگران دارد.»

او ادامه داد: «در چند سال اخیر بحث گردشگری کشاورزی به عنوان یک از جذابیت‌های جدید مورد توجه قرار گرفته و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به این حوزه ورود کرده‌ است.» 

گوهری تصریح کرد: «معاونت گردشگری کشور در ادامه مجوزهای ۱۶ گانه‌ای که صادر می‌کند، اخیرا دستورالعمل گردشگری کشاورزی را به استان‌ها ابلاغ کرده‌ است.» 

او افزود: «برای اجرایی شدن این موضع امروز شاهد برگزاری اولین جلسه کمیته فنی گردشگری کشاورزی استان کرمانشاه بودیم.» 

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، با اشاره به اینکه طبق دستورالعمل باید از سوی این اداره‌کل صرفا پروانه‌ بهره‌‌برداری برای منقاضیان صادر شود، گفت: «برای توسعه گردشگری کشاورزی باید برای گردشگران در کنار امکان بازدید، خدمات‌رفاهی مناسب فراهم شود.» 

در اولین جلسه کمیته فنی گردشگری کشاورزی استان کرمانشاه، یک طرح کشاورزی گلخانه‌ای در محدوده شهر کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 14000809417908

برچسب‌ها