برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی در طارم

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طارم گفت: «جشنواره غذایی و پخت آش و غذاهای سنتی، محلی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در شهرستان طارم برگزار خواهد شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان، زهرا جعفری روز چهارشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ گفت: «این برنامه توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امامزاده جعفر شهر آب‌بر از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن‌ماه با اهدای جوایز نفیس به شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد و از همه علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه دعوت به عمل می‌آید.» 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طارم هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ استفاده از غذای سنتی و آش سنتی عنوان کرد و افزود: «در این غذا معمولاً تمام مواد مغذی گنجانده‌شده و به‌عنوان وعده غذایی کامل و سالم در تمام گروه‌های سنی قابل‌ استفاده است.» 

جعفری با اشاره به نقش برخی از غذا به‌عنوان برند یک شهر گفت: «در بین سایر شهرهای کشور، از آش انار، آش گوجه، آش‌ترش، آش دوغ، آش ماست، آش گندم، آش پیاز، آش اوماج و غذاهای سنتی دیگر به‌عنوان غذاهای معروف شهرستان طارم را می‌توان نام برد که طعم لذیذ آن متعلق به دست‌پخت بی‌نظیر مردمان این دیار مهمان‌نواز است.»

انتهای پیام/

کد خبر 14001113931970

برچسب‌ها