تعیین تکلیف آب‌گرم، موزه بزرگ و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان تا سال آینده

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از تعیین تکلیف آب‌گرم، موزه بزرگ و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان تا سال آینده از طریق استفاده از ظرفیت ماده ۲۷ و واگذاری به بخش خصوصی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، امیر کرم‌زاده روز چهارشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ در دیدار با انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آیین‌های دیار قومس بیان کرد: «برای اجرای پروژه آب‌گرم با سرمایه‌گذاران مطرح، مذاکراتی انجام شده است.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: «اجرای پروژه‌های موزه بزرگ سمنان و بازارچه دائمی صنایع‌دستی سمنان با صرف اعتبارات دولتی به نتیجه نمی‌رسد و در نظر است این دو پروژه برای اجرا به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار شود.» 

او یکی از راه‌های رشد گردشگری سمنان را استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم‌نهاد، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و حمایت سایر دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها اعلام کرد و افزود: «تنها راه توسعه گردشگری، واگذاری امور به بخش خصوصی و مردمی است.» 

او با تأکید بر اینکه سمنان به محل‌های گذر صنایع‌دستی، غذا، فرهنگی و… نیاز دارد، گفت: «هویت بافت تاریخی، کوچه‌ها، حمام‌های ایرانی و… باید حفظ و از تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه و فروش صنایع‌دستی استفاده شود.» 

کرم‌زاده با اشاره به اینکه عوامل‌ عدم توسعه‌یافتگی حوزه گردشگری استان باید بررسی شود، افزود: «سرانه آثار تاریخی و ظرفیت‌های گردشگری در استان بالا است و باید از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرد.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، یکی دیگر از راه‌های رشد گردشگری استان را برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای متنوع بیان کرد و گفت: «از برگزاری جشنواره‌های گردشگری توسط بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.» 

مدیرعامل انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آئین‌های دیار قومس نیز در این دیدار گفت: «این انجمن تاکنون موفق به ثبت پنج پرونده در حوزه خوراک و برگزاری بیش از ۶۰ جشنواره شده است.» 

ملیحه صیادطوری با اشاره به اینکه جشنواره ملی نان در سمنان پیش از شیوع کرونا به مدت پنج سال برگزار شد، افزود: «نان‌های سمنان و سنگسر بسیار معروف هستند و در سنگسر بیش از ۴۰ نوع نان تولید می‌شود.» 

مدیرعامل انجمن حافظان میراث‌فرهنگی و آئین‌های دیار قومس ادامه داد: «یکی از برندهای استان سمنان، ته‌چین است و در هر یک از شهرستان‌های استان، سه یا چهار نوع ته‌چین طبخ می‌شود. »

صیادطوری گفت: «توسط انجمن، چهار پرونده ثبتی شامل اطلس خوراک استان، آش کشک، کلندا و حلوا برنجی سمنان برای ثبت در فهرست میراث معنوی کشور ارائه شده و امید است که این پرونده‌ها نیز در فهرست کشوری به ثبت برسند.»

انتهای پیام/

کد خبر 14001120863550

برچسب‌ها