معرفی گردشگری خوراک اردبیل در مسابقه آشپزی دست‌پخت

معاون گردشگری استان اردبیل از شرکت شش بانوی اردبیلی در مسابقه آشپزی دست‌پخت شبکه یک سیما با هدف معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی این استان خبر داد.

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، صغری فرشی امروز نهم اسفند ماه ۱۴۰۰ با بیان اینکه مسابقه آشپزی دست‌پخت یکی از برنامه‌های تلویزیونی هیجان‌انگیز شبکه اول سیما است، گفت: «مسابقه آشپزی دست‌پخت برای نوروز ۱۴۰۱ ویژه برنامه دارد و از کسانی که تمایل به حضور در برنامه و یا به عنوان تماشاچی دارند نیز دعوت کرده‌اند.» 

او با اشاره به اینکه شش بانوی آشپز اردبیلی به همراه مسئول گردشگری خوراک استان با حضور در برنامه دست‌پخت شبکه یک سیما در مسابقه پخت غذاهای سنتی آذری‌زبانان شرکت کرده و باهم به رقابت پرداختند، افزود: «قرار است این مسابقه در ویژه برنامه مسابقه آشپزی دست‌پخت در ایام نوروز ۱۴۰۱ از شبکه یک سیما پخش شود.» 

فرشی اضافه کرد: «این مسابقه در راستای معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی استان اردبیل از جمله شویت‌پلو، ماهی‌دودی، قیمه خشک اردبیل، سوتی پلو با خرما و کشمش با همت و هماهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برگزار شد.» 

معاون گردشگری استان اردبیل خاطر نشان کرد: «همچنین در این مسابقه علاوه بر آشپزی بانوان با لباس‌های سنتی و معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی استان اردبیل، جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی و آئین‌ها و سنت‌های ایام نوروز استان از جمله تکم‌گردانی، بایرام‌پایی، نواوستی و چهارشنبه سوری نیز معرفی شدند.»

انتهای پیام/

کد خبر 14001209292238

برچسب‌ها