سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی برگزار شد

سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با هدف دستیابی به نفشه راه توسعه خوراک ملی برای ورود به عرصه بین‌الملل در راستای رونق گردشگری با همکاری بخش خصوصی و دولتی برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی صبح امروز ۷ خردادماه ۱۴۰۱ با حضور سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی، مدیر‌کل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت در محل سالن تشریفات اختصاصی فرودگاه مهرآباد برگزار شد و سرفصل‌های روند بهره‌گیری از رویکردهای نوین به منظور طعم‌سازی جهانی برای جذب و استقبال گردشگران خارجی در حوزه گردشگری خوراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  

همچنین با اشاره به اینکه این رویداد چگونه زمینه آشنایی با رایج‌ترین مفهوم صنعت خدمات غذا در دنیا را سبب خواهد شد، به امکان‌سنجی تطابق و همسان‌سازی غذاهای ایرانی که قابلیت لازم در این مفهوم را دارند و نیز تمرکز بر احصای مباحث ریشه‌ای و تخصصی در بخش گردشگری خوراک تاکید شد.

تمرکز بر ظرفیت‌های متعدد گردشگری خوراک به عنوان محصول نوپای صنعت گردشگری کشور، حفاظت از داشته‌های فرهنگی و تمدنی کشور در پی پرداختن به ظرفیت‌های این حوزه، احیای طعم‌های بین‌المللی در غذاهای ایرانی، تبیین شاخص‌های ارزیابی و پیشرفت پروژه توسعه غذای ایرانی، احیای دستورالعمل غذاهای سنتی ایرانی بر مبنای طعم و مزه ایرانی و نیز دسترسی سریع و مورد پسند شدن خوراک بومی کشور منطبق با علائق بین‌الملل از جمله مباحث مطرح شده در این رویداد بود.

همچنین در این نشست که  مدیران حوزه گردشگری بخش دولتی و خصوصی، کارشناسان و مدیران واحدهای پذیرایی و آشپزان ماهر ایرانی نیز حضور داشتند، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از پوستر دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو که قرار است یکم مرداد سال جاری در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شود، رونمایی کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 14010307384899