بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، محمدرضا سهیلی روز سهشنبه ۱۴ تیرماه با اعلام این خبر اظهار کرد: «شهر کرمانشاه در بهمنماه ۱۴۰۰ به عنوان جهانشهر خلاق خوراک به لیست شهرهای خلاق دنیا در یونسکو پیوست.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، افزود: «این اتفاق به عنوان یک رویداد بزرگ و فرصتی برای برندسازی گردشگری غذا در استان است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.»
او ضمن تقدیر از زحمات شهرداری کرمانشاه برای به ثمر رسیدن این اتفاق، اظهارکرد: «شهر و حتی استان کرمانشاه به لحاظ تنوع غذاهای بومی و محلی از جذابیت ویژهای برای گردشگران برخوردار است که با انتخاب کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک فرصت ویژهای برای معرفی هرچه بیشتر این ظرفیت فراهم شده است.»
سهیلی تصریح کرد: «به همین منظور با همکاری شهرداری و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه آیین پلاککوبی جهانشهر خلاق خوراک در کرمانشاه برگزار میشود.»
او ادامه داد: «این برنامه روز جمعه ۱۷ تیرماه با حضور دبیرکل سازمان ملی یونسکو، مسئولین کشوری و استانی و مردم کرمانشاه برگزار میشود.»
دنده کباب، خورشت خلال و آش عباسعلی از جمله غذاهای خاص شهر کرمانشاه است که در فهرست ملی به ثبت رسیدهاند.
انتهای پیام/