برگزاری سومین جشنواره جغوربغور در كارخانه كبريت زنجان

معاون گردشگری استان زنجان گفت: «هم‌زمان با هفته گردشگری سومین جشنواره جغوربغور در كارخانه كبريت زنجان آغاز شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان، علی‌اکبر شرفی عصر یکشنبه 10 مهر در مراسم افتتاحیه جشنواره جغوربغور استان گفت: «این جشنواره با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری زنجان هم‌زمان با هفته گردشگری در محوطه کارخانه کبریت آغاز شد.»

معاون گردشگری استان زنجان افزود: «این جشنواره تخصصی یک رویداد گردشگری جدید در فصل پرکاری زنجان است، این غذای ثبت‌شده در فهرست میراث ملی از ویژگی‌های فرهنگی و غذایی مردمان این استان است و به دلیل جذابیت‌های فراوان که دارد، جاذبه‌ای همیشگی برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب می‌شود.»

او گفت: «هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه گردشگری خانواده محور، معرفی و شناساندن این غذای سنتی زنجان به عموم مردم به‌ویژه گردشگران داخلی و خارجی، نسل جوان، تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی زنجان در میان مردم به‌عنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی، ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی و آشنا کردن بازدیدکنندگان با روش‌های پخت غذاهای سنتی و محلی و معرفی ویژگی‌های فرهنگی استان است.»

شرفی بیان کرد: «سومین جشنواره جغوربغور زنجان به‌عنوان یک رویداد فرهنگی بسیار مهم که از تاریخ 10 تا 15 مهرماه از ساعت 16 تا 22 شب در محوطه کارخانه کبریت زنجان برگزار می‌شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 14010711931530

برچسب‌ها