واحدی: در حوزه گردشگری دریایی باید کارهای مهمی انجام شود

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در حوزه گردشگری دریایی باید بتوانیم کارهای خوبی انجام دهیم.

به گزارش میراث آریا، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان جواد واحدی روز پنجشنبه 24 آذرماه در آیین معارفه مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان گفت: نکته‌ای که برای وزارتخانه حائز است و مهندس ضرغامی بر آن تأکید داشت بحث گردشگری دریایی است.

او با اشاره به اینکه استان هرمزگان دارای پتانسیل بالایی در بحث گردشگری دریایی و صنعت دریایی دارد، افزود: در حوزه مأموریتی خودمان باید تدبیر کنیم و انشالله بتوانیم گردشگری دریایی که اهمیت بسیار بالایی دارد را به سرانجام برسانیم.

واحدی ادامه داد: به نظر می‌رسد با تشریک‌مساعی استاندار هرمزگان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی این مهم را به سرانجام برسانیم.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص مرمت قلعه پرتغالی‌های هرمز گفت: در مورد مرمت قلعه پرتغالی‌ها، انشاءلله تفاهم انجام شود و ما بتوانیم شاهد مرمت این اثر تاریخی باشیم.

او در خصوص گردشگری استان هرمزگان افزود: در حوزه گردشگری، گردشگری دریایی از اهمیت زیادی برای وزارتخانه برخوردار است و باید بتوانیم کارهای خوبی در این حوزه انجام دهیم.

واحدی اظهار داشت: هرمزگان در حوزه صنایع‌دستی استان پیشران کشور است که انشالله دونقطه مغفول مانده شامل تبلیغات، برند سازی و بازاریابی است که مدیرکل جدید آن را ادامه دهند.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه  اعتبارات خوبی از سوی دولت و مجلس گذاشته‌شده است، افزود: ما تولیدات بسیار ویژه‌ای  در حوزه صنایع‌دستی داریم اما مشکل ما در بحث بسته‌بندی و بازاریابی و تبلیغات است.  

او ادامه داد: جهت‌دهی اعتبارات بودجه‌ای ما در این قسمت در حوزه اشتغال صنایع‌دستی انجام‌شده است و در حوزه بازاریابی، برند سازی  و بسته‌بندی کارنکرده‌ایم.

واحدی افزود: انشاءالله باکار در این قسمت بتوانیم صنایع‌دستی‌مان را به حرکت دربیاوریم و قطار توسعه در این قسمت را به حرکت دربیاوریم.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص انتخاب محسنی گفت: در کمیته انتصابات از بین عزیزان گزینه‌های متعددی بررسی می‌شود و از بین عزیزان، عزیزی که شایسته است انتخاب می‌شود.

او با اشاره به اینکه در مورد استان هرمزگان یکی از موضوعاتی که بسیار مهم بود بحث صنعت دریا بود، افزود: باید از فردی استفاده می‌کردیم که در حوزه گردشگری دریایی تخصص داشته باشد و این حوزه در هرمزگان پتانسیل سنگین دارد.

واحدی ادامه داد: در بررسی‌های انجام‌شده به محمد محسنی رسیدیم، او سابقه درخشانی دارد، سابقه مدیر کلی در بنادر و  سوابقی دیگر و ... بنابراین او را انتخاب کردیم.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: ان‌شاءالله بتواند در حوزه مأموریتی که به او ابلاغ کردیم گام‌های اساسی را بردارد و قطار توسعه صنعت گردشگری را به‌سرعت مطمئنه برساند.

احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حضور محسنی می‌تواند به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کمک کند.

او با بیان اینکه تعامل با بدنه سازمان برقرار کردن یک حرفه و هنر را می‌خواهد، اظهار داشت: امیدواریم ایشان بتوانند این مسیر را خوب طی کند.

او ادامه داد: مهم‌ترین میراث قلعه پرتغالی‌ها در جزیره هرمز، پل لاتیدان و خیلی از کاروانسراها، قلعه‌ها و آثاری که ثبت ملی شده است و این موضوعاتی است که خواهش داریم به آن توجه شود.

مرادی با اشاره به اینکه صنایع‌دستی استان هرمزگان ظرفیت بسیار خوبی دارد، افزود: این ظرفیت بزرگی است که ما می توانیم که کشورهای همسایه را پوشش بدهیم.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صنایع‌دستی استان هرمزگان در کشورهای همسایه خریدار دارد و این ظرفیت و پتانسیل و فرصت را باید تقویت کنیم.

مرادی تصریح کرد: اگر همه موضوعات را ببنیم، من قطعاً می‌توانم بگویم که سهم اقتصاد و اشتغال و در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی بسیار سهم بالایی است که در استان با ورود مدیرکل جدید را به جایگاه اصلی برسانیم.

محمد محسنی مدیرکل جدید میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان نیز گفت: تشکر ویژه از عنایت مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی و استاندار هرمزگان که این مسئولیت را به من واگذار کردند، انشا اله خداوند این توفیق را به من بدهد که بتوانم پاسخگوی اعتماد آن‌ها به خود باشم و شرایط کسب‌وکار در حوزه بزرگ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را در استان هرمزگان به‌پیش ببرم.

محسنی افزود: متن ابلاغی مهندس ضرغامی حکایت از اهمیت این سه حوزه  دارد و بار مسئولیت را سنگین‌تر می‌کند.

او ادامه داد: این اطمینان را خواهم داد که بر اساس اطلاع، آگاهی، توان و ظرفیت کارکنان و ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان هرمزگان و سایر حوزه‌های مأموریتی وزارت متبوع، اتفاق بزرگ و میمونی را به نفع فعالان و افراد پرتلاش در این حوزه‌ها را رقم خواهیم زد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به اینکه محور کارم بر اساس قانون اعم از بالادستی و سایر دستورالعمل‌های اجرایی از سوی وزارت خانه است، افزود: برای رضایت ارباب‌رجوع و رفاه کارکنان تلاش خواهم کرد.

او افزود: استان هرمزگان دارای ظرفیت‌های مختلفی است و وضعیت و موقعیتی که این استان در رتبه‌بندی‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، جغرافیایی و اقلیمی دارد قطعاً اتفاقات خوبی را در استان رقم خواهد زد که هم تأثیر ملی، استان و منطقه‌ای خواهد داشت.

محسنی تأکید کرد: در حوزه توانمندسازی جوامع محلی، در حوزه آموزش و استفاده از مراکز علمی و بزرگان علمی مبتنی بر دانش‌بنیان روش‌های نوین اقتصادی که دنیا در پیش‌گرفته و به موفقیت رسیده و برداشتن و سهم گیری را از بازار جهانی داشتند قطعاً پیگیری خواهیم کرد.

سهراب بناوند مدیرکل پیشین میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان نیز در این آیین گفت: در استان هرمزگان 391 اثر ثبت‌شده شامل 25 اثر طبیعی، 67 اثر ناملموس، 16 اثر منقول، 283 اثر غیرمنقول بوده است که در زمان تصدی من 5 اثر غیرمنقول، 10 اثر ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

او افزود: در حوزه میراث‌فرهنگی 15 پروژه مطالعه و بررسی‌شده و عملیات مرمتی انجام‌شده است و 213 مرمت اموال فرهنگی و تاریخی انجام‌شده است.

بناوند با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری 168 موافقت اصولی صادرشده است، اظهار داشت:  10 مجوز ایجاد و 75 پروژه در حال ساخت و 4 پروژه بخش خصوصی آماده افتتاح است.

مدیرکل پیشین میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان ادامه داد: در حوزه تسهیلات گردشگری 270 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت‌شده و 800 میلیارد ریال هم در دست اقدام است.

او بابیان اینکه 25 پروژه دولتی در حوزه گردشگری شامل ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های گردشگری انجام‌شده است، افزود: 15 پروژه نیز در حوزه میراث‌فرهنگی و 6 پروژه در حوزه صنایع‌دستی انجام‌شده که جمع اعتبار آن‌ها 260 میلیارد ریال بوده که مبلغ بسیار ناچیزی بوده است و ما از وزارتخانه انتظار داریم که نگاه ویژه‌ای برای تخصیص اعتبار به این استان داشته باشند.  

محمد محسنی قلعه قاضی صبح امروز با حکم سید عزت‌الله ضرغامی، به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان معرفی و از تلاش‌های دوساله سهراب بناوند قدردانی شد.

محمد محسنی تاکنون در پست‌های مهمی ازجمله مدیرکل  بنادر و دریانوردی خرمشهر، مدیر بندر شهید باهنر و شرق استان، نایب‌رئیس هیات مدیره شرکت فرودگاه و بنادر منطقه آزاد قشم، مدیرکل بندر و حمل و نقل دریایی منطقه قشم، مشاور اقتصادی و سرمایه‌گذاری شرکت توسعه منطقه آزاد قشم، مشاور مدیرعامل منطقه آزاد اروند، معاون سیاسی فرمانداری بندرعباس، سرپرست معاون برنامه‌ریزی فرمانداری بندرعباس، مشاور اجرایی اداره‌کل بنادر استان هرمزگان، مدیر کارخانه صبا فولاد خلیج‌فارس  را در کارنامه خود دارد.

محسنی دارای مدرک تحصیلی دکترای کسب و کار حرفه ایی ((DBA است.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14010924395397

برچسب‌ها