کرامت انسانی شاخصه اصلی مکتب شهید سلیمانی/ آسیب‌های اجتماعی را با رفتار نرم و گفتمان مشترک حل کنیم

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه کرامت انسانی، اخلاق و احترام شاخصه اصلی مکتب حاج قاسم سلیمانی است، گفت: امروز جامعه در شرایط ویژه‌ای قرار دارد. طی این سال‌ها دشمن در جنگ نرم میلیاردها دلار هزینه کرده است، در مقابل جنگ نرم نیز ما باید آسیب‌های اجتماعی‌مان را با رفتار نرم حل کنیم و گفتمان مشترک داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مراسم سومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، سردار دل‌ها به همت مرکز مقاومت بسیج وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صبح امروز دوشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱ با حضور سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع، علیرضا مسافر فرمانده مرکز مقاومت بسیج و پرسنل وزارتخانه در مجموعه فرهنگی‌ورزشی نگین غرب برگزار شد.

در این مراسم سعید اوحدی با درود بر روح پرفتوح حاج قاسم سلیمانی، شهدای مدافع حرم و منا به چرایی اهمیت برگزاری چنین مراسم بزرگداشتی اشاره کرد و گفت: آیا ما برای آمدن به چنین مراسمی تکلیف داریم؟ مگر شهدا نیاز به برگزاری چنین مراسمی دارند؟ شهدا و خانواده‌های آن‌ها نیازی به چنین مراسمی ندارند. ما به اینجا آمده‌ایم که ببینیم چه سر مگویی در وجود حاج قاسم بود که تا این میزان ماندگار شد.

او‌ با بیان اینکه صحبت کردن در مورد حاج قاسم کار دشواری است، گفت: ماندگاری حاج قاسم به دلیل عمل صالح او بود. حاج قاسم شدن یعنی انجام عمل صالح که موجب مانایی و‌ ماندگاری می‌شود.

اوحدی به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر مکتب شهید سلیمانی اشاره کرد و دلیل آن را عمل صالح، تشخیص و بصیرت سردار دل‌ها همچنین نوع نگاهش به جامعه، آسیب‌های اجتماعی، کرامت انسانی، ارامش و سعه‌صدر او عنوان کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزاری و‌ حضور در چنین مراسمی را در راستای قرار گرفتن در مسیر صحیح رشد و‌ کمال و پیدا کردن بصیرت مفید دانست و افزود: انسان یا در مسیر رشد و‌ کمال قرار می‌گیرد و‌ ویژگی‌های خدایی درونش تجلی پیدا می‌کند و یا در مسیر سقوط قرار می‌گیرد. اگر این ویژگی‌ها در ذات انسان رشد پیدا کرد به همان میزان در مسیر کمال رشد می‌کند و مانا می‌ماند.

او با اشاره به اینکه حاج قاسم مجموعه‌‌ای از ارزش‌ها با جهان‌بینی مشخص بود، ادامه داد: حاج قاسم انسانی چند بعدی بود. صداقت ویژگی اصلی او بود و سیاست حاج قاسم عین صداقتش بود.

رئیس اسبق سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حاج قاسم تنها یک فرمانده نبود، ادامه داد: او تحولی عظیم در دنیای اسلام‌ و بقای اسلام به وجود آورد. اگر زحمات او‌ و شهدای مدافع حرم‌ نبود نامی از اسلام باقی نمانده بود. برگزاری مراسم اربعین در زمان داعش بدون‌ وجود حاج قاسم امکان نداشت و اربعین ثمره وجود اوست.

معاون توسعه مدیریت و منابع ادامه داد: مکتب حاج قاسم مکتب کرامت انسانی، اخلاق و احترام است. حاج قاسم عصاره فضائل تمام شهدا بود. او انسانی چند بعدی بود و نقطه عطفی در تاریخ ما شد که همه مردم با اعتقادات مختلف در مراسمش حضور یافتند.

اوحدی با بیان اینکه از مکتب سلیمانی باید ایستادگی، مقاومت و عبور از بحران‌ها را یاد بگیریم، ادامه داد: امروز چه‌قدر در مسائل اجتماعی و سیاسی‌مان از حاج قاسم الهام‌ می‌گیریم برای او‌ هیچ بن‌بستی وجود نداشت. امروز نیاز به نگاه بلند حاج قاسم داریم اگر امروز او بود چه آرامشی را به مقام معظم رهبری می‌داد.

او در ادامه به شرایط ویژه امروز جامعه اشاره کرد و افزود: دشمن طی این سال‌ها میلیاردها دلار برای جنگ نرم هزینه کرده‌ است. ابزار جنگ‌ نرم رسانه و تزریق یاس، ناامیدی و بی‌تفاوتی در جامعه است. در مقابل جنگ نرم نیز ما باید آسیب‌های اجتماعی‌مان را با رفتار نرم حل کنیم و گفتمان مشترک داشته باشیم.

پخش نماهنگ با تصاویری از حضور سردار دل‌ها در مناطق جنگی سوریه و عراق، سخنرانی مادر شهید مدافع حرم مسعود عسگری و اجرای دو سرود توسط گروه رسا از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

در پایان نیز با حضور  سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع، علیرضا مسافر فرمانده مرکز مقاومت بسیج، حمید زارع مشاور وزیر در امور ایثارگران و علی ثنائیان از خانواده‌های شهید مرتضی حیدری، شهید علی قانع، شهید علی‌اکبر رضایی، شهید مسعود عسگری، شهید محمدیان و مجید قربان‌خانی تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011012957493

برچسب‌ها