بهگزارش میراثآریا بهنقل روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، روز شنبه 24 دی 1401 رضا حسنپور با اعلام این خبر گفت: گردشگری خوراک یا گردشگری غذایی را میتوان به عنوان یک پدیده اجتماعی معرفی کرد که به طور معمول با یک بازدید کلی از مراحل و نحوه تهیه غذا همراه است.
سرپرست معاونتگردشگری بیان کرد: این بازدید شامل آشنایی با انواع خوراکی و نوشیدنی، بررسی میکروبیولوژی مواد خوراکی، بازدید از مزارع کاشت و پرورش مواد گیاهی و گوشتی و نحوه عرضه آن به بازار نیز میشود. در واقع هر کسی که به هر شکلی با غذا سر و کار دارد، قسمتی از گردشگری غذایی محسوب میشود.
او افزود: آشنایی با غذا و رژیمهای غذایی جدید، میتواند بیشتر از جسم، بر روح و روان انسان تاثیرات مثبت ایجاد کند. گفته میشود که آشنایی با غذای جدید میتواند در افراد مختلف هیجان مثبت ایجاد کند.
حسنپور تصریح کرد: ایجاد ارتباط میان مسیرها، مکان سنتی و غذای سنتی همیشه با توجه و استقبال خوبی رو به رو میشود. به همین دلیل امروزه در بسیاری از مناطق جغرافیایی تلاش میشود تا با حفظ آثار و بافت سنتی و مرتبط کردن آن با فرهنگ غذایی، به جذب گردشگران خوراک کمک شود.
سرپرست معاونت گردشگری توضیح داد: در استان گیلان تنوع خوراک به حدود ۴۰۰ نوع شناسایی شده است، در اولین ثبت جهانی خلاق خوراک شهر رشت، ۳۰ غذا ثبت ملی شده، ۲۰ خوراک در مرحله ثبت، استعداد بالایی در زمینه گردشگری خوراک دارد در این راستا ۳۰ محور و مسیر گردشگری در گیلان شناسایی و مسیرهای دیگری نیز در دست بررسی است. در این مسیرها رستورانها ، امکانات خدماتی رفاهی و اقامتی بصورت کامل مشخص میشود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/