سلسله‌‌نشست‌های «کتاب‌موزه» در مجموعه سعدآباد برگزار می‌شود

سلسله‌‌نشست‌های «کتاب‌موزه» با هدف مرور آموخته‌ها و به‌روزرسانی آگاهی‌ها در حوزه موزه و موزه‌داری با خوانشی جدید از منابع دانشی این عرصه در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری میراث آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، نشست نخست از سلسله‌‌نشست‌های «کتاب‌موزه» از ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ در سالن خلیج فارس موزه ظروف سلطنتی برگزار می‌شود.

این نشست در دو بخش مستقل برنامه‌ریزی شده است؛ در نوبت نخست، مرتضی ادیب‌زاده، مدیرکل موزه‌ها به عنوان سخنران افتتاحیه به معرفی عمومی و بیان ضرورت برگزاری رویداد کتاب‌ موزه می‌پردازد و سپس مهران نوروزی از موزه‌داران صاحب‌نظر در این حوزه با ارائه گزارشی از تاریخچه کتابشناسی موزه‌داری ایران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت. 

در بخش دوم نشست کتاب‌موزه با حضور سجاد باغبان، عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان و یوسف منصورزاده، به عنوان مؤلف، کتاب «مبانی موزه‌داری» از انتشارات سازمان مطالعه و تدوین کتاب‌های علوم انسانی (سمت) بازخوانی و بررسی می‌شود. در نگارش کتاب یادشده، ابوالقاسم حاتمی به همراه منصورزاده مشارکت داشته است.

نشست مذکور بصورت مجازی نیز برگزار خواهد شد و علاقمندان می‏توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۲۷۹۴۰۵۲۱ (۰۲۱) نسبت به ثبت نام و دریافت لینک شرکت در جلسه مجازی اقدام کنند.

\"\"

بر پایه این خبر، سلسله‌ نشست‌های کتاب‌موزه با همکاری مجموعه سعدآباد و اداره‌کل موزه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با هدف مرور آموخته‌ها، به اشتراک گذاشتن تجربیات و به‌روزرسانی آگاهی‌ها در حوزه موزه و موزه‌داری با خوانشی جدید از منابع دانشی این عرصه، طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

این مجموعه نشست‌ها در نظر دارد به منظور دانش‏‌افزایی در عرصه دانش‏‌های موزه‏ای و دستاوردهای پژوهشی و تجربی، نسبت به معرفی، واکاوی و بررسی جدیدترین منابع اطلاعاتی فارسی، و نیز منابع خارجی و روزآمد پژوهشی بپردازد که در دانشگاه‌ها، موزه‌ها و مراکز علمی فرهنگی جهان تهیه و تدوین شده‌اند. با این رویکرد، رویداد کتاب‌موزه می‌تواند در ارتقای سطح دانش موزه‌داری کشور و نیز نهادینه‌سازی فرهنگ کتاب‌خوانی در میان گروه‌های مختلف جامعه موزه‌داری اثرگذار باشد. 

همچنین این رویداد می‏‌تواند بستری باشد برای زایش مسیر ذهنی، تقویت روحیه انتقادی، رشد انگیزه در جهت تدوین منابع مفید و کاربردی و نیز گسترش تماس و ارتباط میان منتقدان، نویسندگان، جامعه بزرگ دانش‌آموختگان رشته‌‏های موزه ‏داری و کارشناسان فعال در موزه‏‌ها.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 1401110930811

برچسب‌ها