به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی مصطفی فیضی درباره این طرح گفت: میزبانی خادمان امام رضا(ع) از زائران و مجاوران در دو قالب پذیرایی در حرم مطهر رضوی و همچنین توزیع غذای متبرک در مناطق حاشیهشهر مشهد در حال اجراست.
مدیر عالی حرم مطهر رضوی ادامه داد: در حال حاضر هر شب با توزیع حدود ۴۵۰۰ پرس غذای متبرک، از زائران صحن و سرای رضوی در محل مهمانسرای حضرت رضا(ع) در وعده افطار پذیرایی میشود.
فیضی افزود: از دوشنبه پنجم رمضان نیز طرح سفرههای اکرام رضوی در بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) آغاز شده و هر شب دو هزار روزهدار مهمان خوان پربرکت رضوی در محل رواق حُر عاملی میشوند.
مدیر عالی حرم مطهر رضوی از توزیع بستههای افطاری سبک در حرم مطهر خبر داد و گفت: طرح توزیع بستههای افطاری سبک بین نمازگزاران حاضر در صفوف نماز جماعت بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) با هدف میزبانی شایسته از روزهداران زائر و مجاور از سوم ماه مبارک آغاز شده و در قالب این طرح تا پایان ماه مبارک، یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته افطاری سبک هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا بین نمازگزاران توزیع خواهد شد.
فیضی تصریح کرد: این بستهها شامل خرما، شیر و کیک است که در جعبههای طراحی شده ویژه رمضان بستهبندی شده است.
او به طرحهای میزبانی خادمان امام رضا(ع) از روزهداران در خارج از حرم نیز اشاره و اظهار کرد: با هدف پذیرایی از جمعیت بیشتری از زائران و مجاوران روزهدار امام رضا(ع)، توزیع غذای متبرک در حاشیه شهر مشهد و محلهای استقرار زائران در سطح شهر از پنجم رمضان شروع میشود و هر شب سه هزار پرس غذای طبخ شده در مهمانسرای حضرت در این محلها توسط خادمان آستان قدس رضوی توزیع میشود.
در این طرح، دعوتنامه ها توسط خدام بارگاه منور رضوی در شهر و حاشیه شهر مشهد میان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی توزیع میشود تا شیفتگان بارگاه منور رضوی از خوان نعمت سلطان خراسان بهرهمند شده و افطار میهمان بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) شوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/