بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، محمدجواد ساوری با بیان این مطلب گفت: با توجه به اینکه قوانین میراثفرهنگی در ۸۰ سال گذشته بازنگری نشده متأسفانه مشکلات بسیاری را در حوزه میراثفرهنگی برای مردم و همچنین حفظ و حراست از آثار تاریخی سطح استان ایجاد کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان اضافه کرد: یکی از موارد مهمی که نیازمند بازنگری و تسهیلگری قوانین حوزه میراثفرهنگی است، حفاظت و حراست از دیوار بزرگ گرگان است.
او خاطرنشان کرد: اهمیت این بازنگری و تسهیلگری در حوزه قانون، در موضوع درگیر بودن ۳۲ روستا و دو شهر در عرصه و حریم طولانیترین اثر تاریخی کشور و لزوم رفع مسائل و مشکلات عرصه و حریم این اثر تاریخی برای ثبت در فهرست آثار جهانی نمایان میشود.
ساوری تصریح کرد: ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان از اولویتهای مهم و محوری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و علاقهمندان به میراثفرهنگی بوده که گامبهگام در مسیر جهانیشدن این مهم تلاش میکنیم اما اقدامات به نحوی خواهد بود تا ضمن حفظ میراثفرهنگی، مسائل و مشکلات مردم ساکن در عرصه و حریم این اثر تاریخی رفع شود.
او با اشاره به تدوین پرونده ثبت جهانی دیوار گرگان، یادآور شد: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده پرونده ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان پس از تکمیل در طی دو تا سه سال آینده برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال خواهد شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/