اولین جشنواره آشپزی و قنادی در البرز برگزار شد/ گردشگری خوراک سرفصلی نوین در رونق اقتصاد گردشگری

معاون گردشگری البرز با اشاره به برگزاری اولین جشنواره خوراک، (آشپزی و قنادی) در البرز گفت: خوراک نقش مهمی در اقتصاد گردشگری دنیا دارد و به همین خاطر سازمان جهانی گردشگری سرفصلی را برای گردشگری خوراک تعریف کرده است.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز، شهرام علی‌محمدی با اشاره به اینکه جشنواره خوراک روز گذشته پنجشنبه ۶ مهر با حضور ۲۶ شرکت‌کننده برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳ رشته قنادی سنتی و ۱۳ رشته آشپزی سنتی که همگی به صورت خانگی فعال هستند، از استان‌های مختلف در این جشنواره به رقابت پرداختند.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز افزود: این جشنواره به همت یکی از موسسات آموزشی و با شرکت چند استان کشور از جمله یزد، مازندران، گیلان، اردبیل و به ویژه استان البرز انجام شد که برنامه‌های متنوع و شادی را رقم زد.  

به گفته علی محمدی از آنجایی که در گردشگری روستایی و بومگردی، گردشگران به دنبال استفاده از غذاهای سنتی و محلی نیز هستند به نوعی نگاه فرهنگی به غذا ایجاد می‌شود که به اقتصاد منطقه هم کمک می‌کند.

او ادامه داد: بنابراین گسترش گردشگری روستایی و گردشگری خوراک ارتباطی تنگاتنگ دارند و به افزایش اشتغال محلی که یکی از سرفصل‌های گردشگری سبز است، کمک می‌کند.

معاون گردشگری البرز با بیان اینکه گردشگری و جشنواره های خوراک در تمام کشورهای دنیا رواج دارد، گفت: حتی برخی از سفرهای مردم برای استفاده از غذا و شیرینی‌های محلی انجام می‌شود.

علی‌محمدی برگزاری چنین جشنواره‌هایی را شروعی برای گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: به زودی این رویداد را در تقویم ملی کشور ثبت خواهیم کرد تا هر ساله شاهد برگزاری چنین جشنواره‌هایی البته با تعداد روزهای بیشتر در استان باشیم.

در پایان جشنواره ضمن برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع از نفرات برگزیده در زمینه آشپزی و قنادی سنتی با اهدای جوایزی قدردانی شد. همچنین به دو نفر از شرکت‌کنندگان در مراسم که به سوالات مسابقه گردشگری پاسخ صحیح دادند دو تور تفریحی کیش اهدا شد.  

انتهای پیام/

کد خبر 1402070700381
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha