بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، رضا ایاز اظهار کرد: همزمان با دومین روز از هفته فرهنگی شهرستان ساوه جشنواره غذای محلی و شیرینی سنتی به میزبانی جهاد دانشگاهی ساوه و با همکاری این اداره برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ساوه در این جشنواره با اشاره به اینکه هفته فرهنگی ساوه فرصتی برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای این شهرستان در حوزههای گوناگون است، بیان کرد: برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی غذاها و شیرینیهای سنتی ساوه، موجب ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی شده و نقش مهمی در شور و نشاط آفرینی جامعه دارد.
ایاز ضمن قدردانی از جهاد دانشگاهی ساوه برای برگزاری این جشنواره گفت: برنامههای متعددی برای این هفته در حوزه فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و ... تدارک دیده شده است.
هفته فرهنگی ساوه از ۱۸ تا ۲۵ مهرماه 1402 در ساوه در حال برگزاری است.
انتهای پیام/
نظر شما