آئین برداشت سیب فیروزکوه برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فیروزکوه از اجرای آئین برداشت سیب پاییزه فیروزکوه خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران، شهرام شریفی گفت: مراسم برداشت سیب به صورت سنتی همراه با پخت تهچین فیروکوهی به عنوان غذای بومی شهرستان انجام می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فیروزکوه عنوان کرد: بیش از 18 هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت باغی می‌رود که بخش قابل توجهی از آن به محصولات سیب، انار و گردو اختصاص دارد.

او فزود: آئین برداشت سیب به دلیل جذابیت‌هایی که دارد فرصت خوبی برای توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402073001979
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha