بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، شهرام شریفی گفت: مراسم برداشت سیب به صورت سنتی همراه با پخت تهچین فیروکوهی به عنوان غذای بومی شهرستان انجام میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان فیروزکوه عنوان کرد: بیش از 18 هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت باغی میرود که بخش قابل توجهی از آن به محصولات سیب، انار و گردو اختصاص دارد.
او فزود: آئین برداشت سیب به دلیل جذابیتهایی که دارد فرصت خوبی برای توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان است.
انتهای پیام/
نظر شما