بهگزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، هادی شاهوردی بیان کرد: اولین نشست هماندیشی پیشرانان صنایعدستی استان در راستای همکاری بخش دولتی و بانوان صنعتگر کشورو به منظور احیا و صادرات صنایعدستی و با برنامهریزی و مدیریت درازمدت براساس برندسازی، تبلیغات بینالمللی و صادرات، با حضور جمعی از بانوان صنعتگر استان روز دوشنبه یکم آبانماه ۱۴۰۲ در محل ادارهکل برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بیش از ۲۰۰ نفر از پشتیبانان صنایعدستی کشور در قالب انجمن صنایعدستی پس از ثبت برند در سطح ملی، با همکاری وزارت امور خارجه و نمایندگیهای خارج از کشور اقدام به بازاریابی و صادرات خواهند کرد.
شاهوردی ادامه داد: از ۲۰۰ نفر پشتیبانان صنایعدستی کشور هفت نفر در رشتههای حولهبافی، تراش سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی، چرم، ابریشمکشی، گلیم و بافتههای داری و رودوزیهای سنتی از استان خراسان جنوبی هستند که در قالب گروه احیای صنایعدستی با همدیگر همکاری میکنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی خطاب به پیشرانان صنایعدستی استان گفت: نگاه این گروه باید نگاه توسعهای باشد و با برگزاری میزهای تخصصی صنایعدستی، تلفیق هنرهای صنایعدستی و پوشش هنرمندان و صنعتگران سطح استان موجب توسعه و پیشرفت صنایعدستی استان باشد.
شاهوردی افزود: تلفیق و تنوع صنایعدستی در صادارات خیلی مفید خواهد بود و هدف این است که پنجرهای جدید برای صادرات و فروش صنایعدستی باز شود و بتوانیم قدمهای خوبی در این راه برداریم.
او تاکید کرد: کار توسط این گروه پیشران باید با جدیت دنبال شود تا انشالله در نمایشگاه صنایعدستی استان اولین خروجی این گروه بهنمایش گذاشته شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی گفت: ما باید زمینه رشد و توسعه و رونق صنایعدستی را فراهم کنیم و از مهمترین نیازهای حوزه صنایعدستی همجوشی است تا بتواند رونق و توسعه خود را پیش ببرد.
او بیان کرد: در راستای آموزش صنایعدستی نیز برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته و از این پس دورههای آموزشی تخصصی و پیشرفته توسط ادارهکل انجام خواهد شد و آموزشهای مقدماتی توسط فنیحرفهای خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما