به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، سید مؤید محسن نژاد در آیین رونمایی از آثار محمد نقی تسکین دوست با محوریت سیر و سلوک عرفانی حافظ که در آرامگاه حافظ برگزار شد، گفت: بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه پروژه موزه منطقهای فارس در طرح توسعه آرامگاه حافظ اختصاص یافت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس افزود: با احداث موزه منطقهای در شمال حافظیه فضای مناسبی به کتابخانه آرامگاه حافظ نیز اختصاص مییابد که لازم است از تلاشهای استاندار فارس و رئیس جمهوری که به این پروژه توجه خاص نشان دادند، قدردانی کنم.
او تصریح کرد: آرامگاه حافظ که از مفاخر جهانی است میتواند انگیزه سفر گردشگران را از هر نقطه از جهان به شیراز فراهم کند.
محسن نژاد با اشاره به اینکه در قالب رویدادها، جشنوارهها و نمایشگاههایی که برای شیراز تعریف میکنیم میتوانیم گردشگر جذب کنیم، افزود: حافظ دوستان در سرتاسر دنیا حافظ را دوست دارند، فرهنگ دوستان حافظ را دوست دارند و آرزویشان این است که در کنار آرامگاه حافظ زمانی را سپری کنند اما ما از دید گردشگری خیلی به این موضوع نپرداختهایم و میتوانیم در ۲۰ مهر که یاد روز حافظ است به این موضوع بپردازیم و این روز بهانهای شود برای تبلیغ و بازاریابی در سطح بینالملل تا بتوانیم در راستای جذب گردشگر موفقتر باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس ادامه داد: گردشگری که وارد کشور و استان میشود، اقتصاد استان را متحول میکند، بنابراین صنعت گردشگری میتواند موتور محرکه اقتصاد استان باشد.
او با اشاره به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در سفر به استان فارس گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند: «اگر استان فارس به مقوله گردشگری بپردازد از سایر معقوله ها بینیاز خواهد شد». اگر در استان به مقوله گردشگری توجه خاص شود این استان از هر مقولهای بینیاز خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس گفت: ما میتوانیم به بحث گردشگری در قالب تعریف رویدادهای گردشگری که مبنای آن یاد روز حافظ یا روز تولد مفاخر دیگر باشد، بپردازیم.
محسن نژاد در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: بافت تاریخی شیراز یک بافت ۳۶۰ هکتاری است که اخیراً ثبت ملی شده اما این بافت تاریخی همیشه مهجور بوده اما با همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی بنا داریم در این بافت تاریخی بخشی از خدمات فرهنگی مانند کتابخانهها را در خانههای تاریخی ایجاد کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما