بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، داود آبیان عصر روز ۴دی ماه ۱۴۰۲ گفت: پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی همراه با نمایشگاه صنایعدستی و دستسازههای هنری دانشجویان با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان و دانشگاه زنجان یکشنبه ۳ دیماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۲ تا ۱۷ برگزار شد.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: غذاها در منزل و خوابگاه آماده شده بودند و قبل از زمان برگزاری جشنواره در دانشکده جهاد دانشگاهی واقع در دانشگاه زنجان با تزیین برای داوری چیده شده بودند، همچنین بخشهای داوری این جشنواره براساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی است.
او گفت: طبق اعلام آییننامه این جشنواره، شرکتکنندگان باید دانشجوی دانشگاه زنجان و غذاهای طبخ شده حتما باید بومی یا محلی میشدند و مشخصات غذاهای طبخ شده و شرکتکنندگان ضمیمه غذاها بودند.
آبیان بیان کرد: از مهمترین اهداف این جشنواره ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان و معرفی آداب و سنتهای محلی و منطقهای و ترویج غذاهای بومی و محلی توسط نسل جوان بود تا افراد را دوباره به پخت غذاهای سنتی و قدیمی سوق دهند. راهنمایان گردشگری استان زنجان در این جشنواره حضور داشتند و غرفه مس هم در وردی این جشنوره برپا شد.
او گفت: لازم به ذکر است به برندگان و نفرات برتر این جشنواره جوایزی اهدا خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما