پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی در زنجان برگزار شد

معاون گردشگری استان زنجان گفت: پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی همراه با نمایشگاه صنایع‌دستی و دست سازه‌های هنری دانشجویان در دانشگاه زنجان برگزار شد. 

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، داود آبیان عصر روز ۴دی ماه ۱۴۰۲ گفت: پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی همراه با نمایشگاه صنایع‌دستی و دست‌سازه‌های هنری دانشجویان با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان و دانشگاه زنجان یکشنبه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۲ تا ۱۷ برگزار شد. 

پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی در زنجان برگزار شد


معاون گردشگری استان زنجان افزود: غذاها در منزل و خوابگاه آماده شده بودند و قبل از زمان برگزاری جشنواره در دانشکده جهاد دانشگاهی واقع در دانشگاه زنجان با تزیین برای داوری چیده شده بودند، همچنین بخش‌های داوری این جشنواره براساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی است. 

پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی در زنجان برگزار شد


او گفت: طبق اعلام آیین‌نامه این جشنواره، شرکت‌کنندگان باید دانشجوی دانشگاه زنجان و غذاهای طبخ شده حتما باید بومی یا محلی می‌شدند و مشخصات غذاهای طبخ شده و شرکت‌کنندگان ضمیمه غذاها بودند. 

پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی در زنجان برگزار شد


آبیان بیان کرد: از مهم‌ترین اهداف این جشنواره ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان و معرفی آداب و سنت‌های محلی و منطقه‌ای و ترویج غذاهای بومی و محلی توسط نسل جوان بود تا افراد را دوباره به پخت غذاهای سنتی و قدیمی سوق دهند. راهنمایان گردشگری استان زنجان در این جشنواره  حضور داشتند و غرفه مس هم در وردی این جشنوره برپا شد.

پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی در زنجان برگزار شد


او گفت: لازم به ذکر است به برندگان و نفرات برتر این جشنواره جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402100500247
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha