٢٢ بنای تاریخی کردستان برای مرمت در اختیار صندوق توسعه و احیا قرار دارد/ کردستان دارای بناهای منحصربه‌فردی است

مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور تعداد بناهای تاریخی دولتی در اختیار این صندوق در کردستان برای واگذاری به سرمایه‌گذار را ٢٢ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ضمن بهره‌برداری از ۲ بنا، شش بنا نیز در حال مرمت و احیاست.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، شهاب طلایی شکری روز یکشنبه ٢٤ دی ماه ۱۴۰۲ در سفر به کردستان و بازدید از ١٧ بنای تاریخی این استان اظهار کرد: از مجموع ٨٠٠ بنای تاریخی کشور که ساماندهی آن‌ها به این صندوق واگذار شده، تعداد ٢٢ بنای آن مربوط به استان کردستان است.

مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور سقف واگذاری بناهای تاریخی به سرمایه‌گذار را ٥٩ سال عنوان کرد و گفت: این صندوق به‌نمایندگی از وزارتخانه برای احیا، مرمت و بهره‌برداری از ابنیه‌های تاریخی از سرمایه‌گذاران برای ورود به این حوزه حمایت می‌کند.

 طلایی شکری هدف از واگذاری بناهای تاریخی را مرمت و نگهداری بهینه از اماکن تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری بیان کرد و یادآور شد: استان کردستان دارای بناهای تاریخی فراوانی است که بهره‌گیری از آن‌ها می‌تواند در ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی بسیار حائز اهمیت باشد.

مجموعه تاریخی عمارت خسروآباد، عمارت مشیر دیوان، حمام عبدالخالق، حمام خان، منزل تاریخی احمدی، خانه کسوت‌آرا، خانه ملاباشی، منزل ملک‌التجار، خانه آصف، منزل پیرمرادی، خانه مصری، منزل آیت‌الله مردوخ، خانه گله‌داری، خانه دل‌روشن و خانه آزموده اردلان از جمله بناهایی بودند که در این سفر مورد بازدید قرار گرفتند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402102501434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha