به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز شهرام علیمحمدی روز شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۲ اظهار کرد: ۲۳ شرکت کننده از استانهای اردبیل، قزوین، یزد، گیلان، کرج و تهران در این جشنواره یک روزه حضور یافتند و به ارائه هنر خود در زمینه شیرینیپزی سنتی پرداختند.
به گفته معاون گردشگری استان در این جشنواره شیرینیسنتی البرز به نام توتک که به ثبت ملی رسیده است نیز ارائه شد و هر کدام از شرکتکنندگان حدود ۶ یا ۷ مورد از شیرینیهای سنتی ایرانی به همراه دسرهای سنتی از هر استان را ارائه دادند.
علی محمدی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک با برگزاری جشنواره خوراک با قوت و تعداد روزهای بیشتر، به جذب گردشگران و بازدیدکنندگان به استان و رونق این نوع از گردشگری در استان کمک شود.
در این جشنواره که با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و همت آموزشگاه صنایع غذایی پارس برگزار شد، از سه نفر برتر قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما