به گزارش میراثآریا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، ابراهیم جلیلی در روز سهشنبه هفتم فروردینماه گفت: دهمین دوره جشنواره سبزهآرایی ، سفره هفتسین، پخت شیرینی و کلوچه محلی در موزه لفطعلیان ملایر با حضور مسئولین، مسافران، همشهریان و شرکتکنندگان در این جشنواره برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر گفت: هدف از اجرای این رویداد علاوه بر احیای آداب و رسوم و سنن حسنه گذشته، ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی هرچه بیشتر موزه تاریخ و فرهنگ و اثر تاریخی لطفعلیان و مصدقی این شهرستان است.
او گفت: در این رویداد پس از داوری به سه نفر که بهترین سفره هفت سین را چیده و سه نفری که بهترین سبزه را پرورش داده و به چهار نفری که بهترین شیرینی و کلوچه را پخته بودند، لوح تقدیر و جایزه اهدا شد.
جلیلی گفت: این برنامه بصورت زنده از شبکه خبر پخش شد.
انتهای پیام/
نظر شما