به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، محمد محسنی روز جمعه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ با اشاره به جاذبههای طبیعی و کشاورزی بخش رویدر گفت: شهر رویدر با دارا بودن نخلستانهای فراوان، دارای ظرفیت های گردشگری کشاورزی است اما بافت نخلستانی کویردان آن مشمول اراضی ملی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان افزود: از آنجایی که اراضی ملی در محل زندگی چند صدساله مردم رویدر محسوب شده از نمایندگان مجلس درخواست پیگیری شد.
او با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس نیز پیگیر این موضوع شدند، اظهار کرد: در بازدید میدانی به همراه نمایندگان مجلس محدوده اراضی ملی، مستثنیات و کشاورزی توضیح داده شد.
محسنی افزود: با توجه به نشست اخیر نمایندگان مجلس با وزیر جهاد کشاورزی به مدیران استانی و شهرستانی دستور داده شد که در استان هر جا تعارض منافع مردم با دولت هست و حق با مردم هست، باید روال پیگیری و حقوق مردم اعاده تا اعتماد اجتماعی نسبت به حاکمیت و نظام حفظ و ارتقا یابد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان اظهار کرد: مقرر شد در راستای سیاست مقام عالی وزارت و مقام عالی دولت در استان مبنی بر دفاع همه جانبه از حقوق مردم، هر کجا میتوان با توسعه گردشگری معیشت مردم را تامین کرد؛ جلسه ای با حضور فرماندار بندرخمیر، مدیرکل میراث فرهنگی و مدیر کل جهاد کشاورزی تشکیل و مشکل دیرینه مردم رویدر به صورت یکجا و کامل حل شود تا کل نخلستانها و اراضی مردم از محدوده اراضی ملی خارج و مردم دغدغه ادامه کار اجدادی و کشاورزی را نداشته باشند.
او افزود: در این صورت مردم منطقه میتوانند به صنعت گردشگری و گردشگری کشاورزی که صنعت پاکی است روی آورده و از محل فعالیت گردشگری، گردشگر جذب کنند.
محسنی تاکید کرد: رویدر میتواند قطب گردشگری با کارکرد گردشگری طبیعی با تکیه بر گردشگری کشاورزی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما