بررسی تاریخچه تأمین آب و محصولات کشاورزی در یزد در رویداد رویش سبز کویر

دوازدهمین برنامه از سلسله نشست‌های «چقدر یزد را می‌شناسیم» به همت کمیته تخصصی گردشگری تاریخ فرهنگی با مشارکت کمیته گردشگری روستایی و عشایری برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، این برنامه در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ تحت عنوان رویش سبز کویر به بررسی روش‌های تأمین آب و کشاورزی از تاریخ گذشته استان یزد تا زمان معاصر و کشت زرع صنعتی پرداخت.

در این رویداد که با همراهی مدیرکل میراث­فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، راهنمایان گردشگری و اعضای کمیته تاریخی فرهنگی شکل گرفت، از آسیاب آبی اشکذر، آسیاب دو سنگی محمدآباد شهرستان میبد و یک گلخانه صنعتی در روستای مهدی‌آباد رستاق بازدید به عمل آمد. یکی از پیشگامان بنیان نهادن گلخانه‌های صنعتی و استفاده بهینه از منابع آبی در شهر کویری یزد، با مقایسه کشاورزی سنتی در حدود ۳۵ سال پیش و مزارع کشت صنعتی به برآورد حجم تولید و پاسخ به نیاز زندگی شهری و تراکم جمعیت در برابر منابع محدود طبیعی پرداخت.

همچنین آسیاب آبی زیبای اشکذر که با معماری و آجرکاری زیبا در کنار کارایی ارزشمند خود، به‌تنهایی یک اثر درخور بازدید محسوب می‌شود، با راهنمایی متولی آن به زیبایی به حاضران معرفی شد.

در پایان این بازدید که در روز ۲۴ رمضان سال ۱۴۴۵ هجری قمری (16 فروردین‌ماه) روی داد، بازدیدکنندگان مهمان سفره پربرکت و بی‌آلایش یکی از خادمان اهل‌بیت در روستای رکن‌آباد میبد شدند.

بررسی تاریخچه تأمین آب و محصولات کشاورزی در یزد در رویداد رویش سبز کویر

بررسی تاریخچه تأمین آب و محصولات کشاورزی در یزد در رویداد رویش سبز کویر

بررسی تاریخچه تأمین آب و محصولات کشاورزی در یزد در رویداد رویش سبز کویر

انتهای پیام/

کد خبر 1403011802366
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha