رونمایی از لوح ثبتی رویداد غذاهای محلی روانسر/ بازارچه غذاهای بومی و محلی روانسر راه‌اندازی شد

همزمان با راه‌اندازی بازارچه غذاهای بومی و محلی روانسر از لوح ثبتی جشنواره غذاهای بومی محلی روانسر به مناسبت عید فطر رونمایی شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ماه با حضور رضا سامه مدیرکل امور پایگاه‌های ملی و جهانی وزارت میراث‌فرهنگی، از لوح ثبتی رویداد جشنواره غذاهای بومی محلی روانسر رونمایی شد.

سیف الله رنجبر با بیان اینکه هرساله در شروع فصل بهار بازار گیاهان بهاری در روانسر رونق می گیرد، اظهارکرد: از همان شروع سال که گیاهان بهاری قابل برداشت هستند، بازارچه ای برای فروش و عرضه غذاها، نان‌ها و آش های بومی محلی و گیاهان بهاری در روانسر برپا می شود.

مدیر پایگاه منظر جهانی هورامان/ اورامانات کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه سالهاست بازارچه غذاهای بومی محلی روانسر به شکل منظم برپا می‌شود، سال گذشته در تقویم رویدادهای گردشگری وزارت میراث فرهنگی کشور به ثبت رسید. 

او تصریح کرد: امسال جشنواره غذاهای بومی محلی روانسر در قالب همین بازارچه برگزار می‌شود که مدیرکل امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث‌فرهنگی نیز حضور داشت. 

همچنین در این مراسم  از لوح ثبتی دو غذای ثبت ملی شده این منطقه «کلانه پیچک» و «نوک آو» رونمایی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403012302657
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha