بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، علی اقبالی اظهار کرد: رویکرد سفرهای استانی رئیسجمهوری در دولت مردمی سیزدهم حذف تشریفات و خدمترسانی به مردم با حداقل هزینه است و یکی از مهمترین تلاشهای دولت، ارتباط چهرهبهچهره هر چه بیشتر مسئولان با مردم، حضور در بین آنان و شنیدن صحبتها و توجه به درد دلهای مردم از نزدیک است.
سرپرست ادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری قم افزود: سفرهای استانی که هیئت دولت انجام میدهد، نیازی به کمکهای مالی سایر دستگاههای اجرایی در استانها ندارد و هیچگونه درخواست کتبی یا شفاهی نیز به آنها ارسال نمیشود و استان قم نیز از این قاعده مستثنی نیست.
او ادامه داد: بر این اساس علاوه بر بازدیدها و دیدارهای عمومی رئیسجمهوری و وزیران، راهاندازی «میز خدمت» توسط وزارتخانهها با حضور معاونان وزرا و مدیران ارشد ملی و استانی در محل ادارات کل استان یکی از ابتکارات این دولت بوده است که مسیر دسترسی مردم به دولت در تمامی وزارتخانهها را تسهیل کرده، از اینرو نه تنها این اقدامهای ارزشمند، هزینهای بر دوش استان نداشته، بلکه این اقدامات از وظایف و مأموریتهای ذاتی هر دستگاه اجرایی در استانها است، بنابراین نیازی به پرداخت هزینههای گزاف نیست که بخواهد از سایر دستگاههای اجرایی کمک بگیرد.
اقبالی گفت: برداشت از منابع عمومی شهری و هزینه در سفر رئیسجمهوری با رویکرد استاندار قم در تضاد جدی قرار دارد، لذا ضمن تشکر از دغدغه مهماننوازی اعضای شورای اسلامی شهر قم، درخواست داریم؛ چنانچه این خبر مقرون به صحت است، نسبت به لغو آن مصوبه اقدام فرمایند و آن اعتبار را صرف آبادانی و پیشرفت شهر قم هزینه نمایند.
سرپرست ادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری قم بیان کرد: شعار محوری دولت سیزدهم، مردمیبودن و انجام خدمت صادقانه و بدون تشریفات بوده و نه در سفر به قم، بلکه در سفرهای استانی دور اول و دور دوم رئیسجمهوری به استانهای کشور اعتبارات خوبی برای اجرای مصوبات و رفع مشکلات مردم اختصاص داده شده است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشتماه جاری در قالب دومین سفر استانی خود به قم، به این استان سفر میکند. نخستین سفر استانی آیتالله رئیسی به استان قم در روزهای ۹ و ۱۰ دی سال ۱۴۰۰ انجام شده بود.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک؛ شش شهر قم، جعفریه، کهک، سَلَفچِگان، دستجِرد و قنوات؛ هفت بخش، ۱۳ دهستان و ۲۵۳ روستا است.
انتهای پیام/
نظر شما