بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ علیرضا ارجمندی اظهار کرد: بخش گردشگری به عنوان محور اصلی زنجیره ارزش با معرفی ظرفیتهای مذهبی، تاریخی و طبیعی استان قم در این نمایشگاه حضور دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ با اشاره به ظرفیتهای خوب در حوزه گردشگری قم برای سرمایهگذاری تأکید کرد: نیازمند ایجاد زیرساختهای اقامتی، ارتقای کیفیت خدمات گردشگری و ارتقای ناوگان حملونقل در استان هستیم.
او با بیان این که امسال ۱۷ طرح گردشگری در قم افتتاح میشود، اضافه کرد: ۵۷ طرح با حجم سرمایهگذاری ۱۰۰ هزار میلیارد ریال در استان در حال ساخت هستند که با بهرهبرداری از این طرحها ۳ هزار اشتغال جدید ایجاد میشود.
او با بیان این که حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) نگین شهر قم است، خاطرنشان کرد: استان قم علاوه بر گردشگری زیارت، ظرفیتهای میراثی و تاریخی بسیار خوبی نیز دارد.
ارجمندی در بخش دیگر سخنان خود گفت: استان قم در این نمایشگاه به معرفی توانمندیهای صادراتی خود در بخشهای گوناگون مانند صنایعدستی پرداخته و محصولاتی همچون انگشتر، سنگهای زینتی و... را به عنوان بخشی از کالاهای صادراتی استان در معرض دید عموم قرار داده است.
او بیان کرد: زنجیره ارزش گوهر سنگ و انگشتر (شهر ملی انگشتر) استان قم در سالن ۴۱ محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران قرار دارد و آثار هنرمندان برجسته انگشترساز قمی در آن به نمایش گذاشته شده است.
او با اشاره به این که قم به عنوان شهر ملی انگشتر معرفی شده است، تأکید کرد: صنایعدستی استان قم از جمله انگشترسازی دارای تنوع و کیفیت مناسب برای صادرات است و همچنین سوغات قم، به ویژه سوهان از شهرت بسیاری برخوردار است.
ارجمندی همچنین، با تأکید بر لزوم حضور در چنین نمایشگاههایی به منظور معرفی صنایعدستی و گردشگری استان قم بیان کرد: معرفی ظرفیتهای صادراتی صنایعدستی استان قم در این نمایشگاه ضروری است و باید از فرصت طلایی این نمایشگاه به خوبی استفاده کنیم.
او با اشاره به حضور بازرگانان کشورهای مختلف جهان در این نمایشگاه گفت: نمایشگاه مذکور این فرصت را فراهم ساخته است تا علاوه بر معرفی صنایعدستی، اماکن زیارتی و مراکز گردشگری قم به مردم سایر استانها؛ توانمندیها و ظرفیتهای قم را در این بخشها به بازدیدکنندگان خارجی نیز معرفی نماییم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم تصریح کرد: افزایش سرمایهگذاری در بخش گردشگری و نیز تقویت اقتصاد، توسعه صادرات و یافتن بازار جدید در بخش صنایعدستی از اهداف عمده حضور استان در این نمایشگاه است.
ششمین دوره نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) از ۸ اردیبهشتماه جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز شده است و تا ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۹ تا ۱۶ در ۱۷ سالن نمایشگاهی در مساحت ۵۰ هزار مترمربع با حضور ۸۰۰ شرکت ایرانی ادامه دارد.
نمایشگاه «ایران اکسپو ۲۰۲۴» (IRAN EXPO 2024) بزرگترین و مهمترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندیهای صادراتی با بازارهای بینالمللی است که در آن شرکتها و بازرگانان از کشورهای گوناگون دنیا حضور دارند و اقدام به مذاکره و برقراری تعاملات تجاری با بزرگترین برندهای ایران در بخشهای مختلف از جمله صنایعدستی، گردشگری، فرش و... میکنند. این نمایشگاه میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایهگذار خارجی از حدود ۱۲۰ کشور جهان است.
انتهای پیام/
نظر شما