به گزارش میراثآریا، محمدرضا جلالی یکی از مزیت های شهرستان لنگرود را آب بندان کیاکلایه دانست و اظهار کرد: این آب بندان زیستگاهی بسیار مهم برای پرندگان بوده و جمع آوری و ذخیره آب های سطحی را نیز انجام میدهد.
فرماندار لنگرود، آب بندان کیاکلایه را یک زیست بوم طبیعی دانست و افزود: این آب بندان جنبه گردشگری دارد و لذا لایروبی آن را در دستور کار قرار دادیم تا در فصول مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
او با اشاره به نقش آب بندان کیاکلایه در تامین آب زراعی شهرستان، عنوان کرد: پس از لایروبی، این منطقه را به مدیریت شهری واگذار می کنیم تا با ایجاد تاسیسات گردشگری بتواند رونق اقتصادی شهرستان را رقم بزند و لنگرود را به مرکز ثقل حضور گردشگران تبدیل کند.
جلالی در ادامه به مشکلات شهرستان لنگرود در بخش آبرسانی اشاره کرد و گفت: ۸۱ هزار مشترک آب و فاضلاب در شهرستان لنگرود وجود دارند و مصادف شدن روزهای گرم سال با مناسبت های مذهبی و حضور خیل مسافران در سطح شهرستان، احتمال کمبود آب یا افت فشار طی روزهای گذشته و آتی را فراهم کرده است.
فرماندار لنگرود، این شهر را در انتهای شبکه آبرسانی شرب دانست و بیان کرد: تامین شبکه انتقال و توزیع آب شرب مستلزم هزینههای زیاد است و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استان به شهرستان لنگرود هستیم.
او با اشاره به پروژههای در دست اجرای اداره آب و فاضلاب شهرستان به منظور تامین آب و پایداری شبکه، اظهار کرد: شرکت آبفای استان برنامههای خوبی دارد و به زودی شاهد بهرهمندی مردم از این برنامه ها خواهیم بود.
جلالی با بیان اینکه سال آبی جاری کم بارش بوده و در اکثر مناطق کشور با کاهش منابع آب مواجه هستیم، یادآور شد: مشترکین آب حتما مدیریت مصرف را رعایت کنند تا آب به همه مردم برسد.
انتهای پیام/
نظر شما