برگزاری جشنواره غذای «طعم امید ۳» در همدان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از برگزاری جشنواره غذای «طعم امید۳» با حضور ۲۰ تن از توانیابان همدانی خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، محسن معصوم علیزاده در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی همدان در برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره امید۳ جشنواره‌ای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقه‌ای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان افزود: در جشنواره استانی آن که امروز در رستوران و سفره‌خانه سنتی یاقوت همدان برگزار شد، ۲۰ نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، توان‌یابان جسمی حرکتی و افراد نابینا حضور داشتند.

او افزود: توان‌یابان در این جشنواره در پخت سه نوع غذای سنتی همدان شامل کباب سرداشی، آش اوماج و آبگوشت کلم قمری به مسابقه پرداختند.

معصوم علیزاده در ادامه گفت: علیرغم اینکه توان‌یابان از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای علاوه بر اینکه می‌تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحیه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان افزود: دراین مسابقه پس از داوری جشنواره، نفرات برگزیده به مرحله نهایی مسابقه منطقه‌ای که آبان‌ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار می‌شود، راه می‌یابند.

در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی همدان شامل کباب سرداشی، آبگوشت کلم قمری و آش اوماج پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.

گروه توان‌یابان جسمی حرکتی:  نوشین ایران پور (آبگوشت کلم قمری)

گروه توان‌یابان نابینا: معصومه سهیلی فرد(آش اوماج)

گروه توان‌یابان مبتلا به سندروم داون : ثنا میرزایی (کباب سرداشی)  

انتهای پیام/

کد خبر 1403072601915
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha