بهگزارش میراثآریا، محمد عرب روز یکشنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۳ بیان کرد: مرکز آموزش صنایعدستی طبس در زمینی به مساحت ۱۳۸۰ مترمربع و با زیربنای ۶۰۰ مترمربع در یک طبقه و با اقتباس از معماری بومی منطقه و به شکل سنتی طراحی و در حال اجرا است که امسال با اعتباری در حدود ۸۰۰۰ میلیون ریال از محل منابع استانی، زیرسازی و اجرای شفته، ریگلاژ، اجرای بتن مگر و فنداسیون پروژه بصورت کامل اجرا شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس افزود: ساختمان این پروژه بهصورت چند منظوره طراحی شده که علاوه بر مرکز آموزش صنایعدستی بهعنوان بازارچه دائمی صنایعدستی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
او تاکید کرد: تکمیل این پروژه نگاه ویژه شهرستان و استان را میطلبد و امیدواریم با تخصیص اعتبارات ملی و استانی این پروژه مهم زیرساختی در حوزه صنایعدستی شهرستان هر چه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
عرب گفت: از جمله مهمترین صنایعدستی شهرستان طبس میتوان به گیوه سنتی خاص طبس، قلمزنی خاص طبس با طرح نخل و پلیکان و طرحهای ظریف و مینیاتوری، حصیربافی از برگهای نخل، فرش دستبافت، سبد بافی، مسگری، حوله بافی، انواع گلیم، سفال و سرامیک، تولیدات چرمی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و ... اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما