به گزارش میراث آریا، عارف امرایی گفت: سال گذشته در طرح اربعین، ۴۰۰ هزار خودرو از جادههای استان به سمت مرز تردد کردهاند که بر اساس پیش بینی ها امسال این تعداد افزایش خواهد یافت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان تصریح کرد: همچنین ناوگان عمومی استان برای خدمترسانی به زوار اربعین عازم مرز می شود و به ویژه در زمان برگشت زائران از مرز مهران، خدمترسانی می کند که با توجه به خستگی افراد و گرمای هوا، ضرورت خدمت رسانی ناوگان عمومی برای جابجایی این افراد دوچندان میشود.
او ادامه داد: به همین منظور برخی سرویس های برون استانی لغو یا کمتر می شود که از مردم انتظار میرود در این مدت کوتاه، همراهی لازم را داشته باشند و کمبودهای ناوگان حمل و نقل عمومی را تحمل نمایند.
امرایی تاکید کرد: از مالکان خودروهای شخصی انتظار می رود از سفرهای تک و یا دو سرنشین اجتناب و در این سفر معنوی، زائران مسیر مرز مهران را نیز سوار کنند تا از حجم کاری ناوگان عمومی کاسته شود.
سرعت بالا، مقصر مغفول تصادفات
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان همچنین با اشاره به تردد متوسط روزانه ۳۰۰ هزار خودرو در جادههای استان بر اساس ترددشمارها گفت: تاکنون انسان، جاده و خودرو به عنوان عامل اصلی تصادفات معرفی میشد اما امروزه ضعف مدیریت و آموزش نیز مطرح میشود.
او با انتقاد از برخی مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ناایمن بودن همه محورهای استان افزود: نباید به نحوی فرهنگ سازی کرد که نقش رانندگان، فرهنگ رانندگی و عدم رعایت سرعت مطمئنه در تصادفات فراموش شود.
امرایی ادامه داد: سرعت مطمئنه بر اساس ایمنی جاده ها تعریف میشود که متاسفانه بسیاری از رانندگان این مهم را نادیده می گیرند و و موجب حوادث ناگوار می شوند که در جدیدترین مورد، حادثه محور خرم آباد – ازنا به دلیل سرعت ۲ برابری یکی از خودروها رخ داد و شدت برخورد موجب مرگ هفت نفر شد.
او با تاکید بر پرهیز از قضاوت های عجولانه در این موارد افزود: زیرساخت جادهها و ایمنی خودرو ۲ عامل بسیار مهم هستند اما باید برای ترویج فرهنگ رانندگی صحیح و اصولی توسط مدیران، رسانه ها و فضای مجازی اقدام بیشتری صورت گیرد.
طول جاده های لرستان حدود هشت هزار کیلومتر است.
انتهای پیام/
نظر شما