۱۹ واحد گردشگری کرمانشاه در سال گذشته استانداردسازی شد/ استانداردسازی ۱۳ مجموعه گردشگری در دست اقدام است

معاون گردشگری استان کرمانشاه با بیان این کار استانداردسازی ۱۳ واحد گردشگری استان در دست اقدام است، گفت: سال گذشته ۱۹ مجموعه گردشگری استان استانداردسازی شده است.

به‌گزارش میراث‌آریا، وحید امیری روز پنجشنبه ۲۵ مردادماه در جلسه بررسی عملکرد شرکت‌ها استانداردسازی تاسیسات گردشگری استان، اظهار کرد: استانداردسازی مجموعه‌های گردشگری و ارائه خدمات‌ متناسب با درجه‌بندی مجموعه‌ها با توجه به ضرورت رضایت‌مندی مسافران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون گردشگری استان کرمانشاه افزود: به همین منظور کار استانداردسازی مجموعه‌های گردشگری با جدیت درحال انجام است.

او گفت: در استان کرمانشاه دو شرکت فعال در حوزه استانداردسازی تاسیسات گردشگری فعالیت دارند که با عقد قرارداد با مجموعه‌های گردشگری کار استانداردسازی و درجه‌بندی را انجام می‌دهند.

امیری گفت: در سال گذشته در مجموع ۱۹ واحد از تاسیسات گردشگری استان از جمله شش هتل، دو هتل بوتیک،  یک سفره خانه سنتی، یک هتل آپارتمان، چهار مهمان‌پذیر و پنج رستوران بین‌راهی در سطح استان استانداردسازی شده‌اند.

او تصریح کرد: امسال نیز کار استانداردسازی ۱۳ مجموعه گردشگری از جمله ۶ هتل، یک هتل آپارتمان، یک اقامتگاه سنتی، دو رستوران بین‌راهی، دو مهمان‌پذیر و  یک سفره‌خانه سنتی در دست اقدام است.

معاون گردشگری استان کرمانشاه درخاتمه با تاکید بر اهمیت و ضرورت استانداردسازی برای واحدهای گردشگری، اظهار کرد: این اقدام در نهایت به سود واحدهای گردشگری به لحاظ درجه‌بندی و نرخ‌گذاری خدمات ارائه شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403052501385
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha