بهگزارش میراثآریا، وحید امیری روز پنجشنبه ۲۵ مردادماه در جلسه بررسی عملکرد شرکتها استانداردسازی تاسیسات گردشگری استان، اظهار کرد: استانداردسازی مجموعههای گردشگری و ارائه خدمات متناسب با درجهبندی مجموعهها با توجه به ضرورت رضایتمندی مسافران از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون گردشگری استان کرمانشاه افزود: به همین منظور کار استانداردسازی مجموعههای گردشگری با جدیت درحال انجام است.
او گفت: در استان کرمانشاه دو شرکت فعال در حوزه استانداردسازی تاسیسات گردشگری فعالیت دارند که با عقد قرارداد با مجموعههای گردشگری کار استانداردسازی و درجهبندی را انجام میدهند.
امیری گفت: در سال گذشته در مجموع ۱۹ واحد از تاسیسات گردشگری استان از جمله شش هتل، دو هتل بوتیک، یک سفره خانه سنتی، یک هتل آپارتمان، چهار مهمانپذیر و پنج رستوران بینراهی در سطح استان استانداردسازی شدهاند.
او تصریح کرد: امسال نیز کار استانداردسازی ۱۳ مجموعه گردشگری از جمله ۶ هتل، یک هتل آپارتمان، یک اقامتگاه سنتی، دو رستوران بینراهی، دو مهمانپذیر و یک سفرهخانه سنتی در دست اقدام است.
معاون گردشگری استان کرمانشاه درخاتمه با تاکید بر اهمیت و ضرورت استانداردسازی برای واحدهای گردشگری، اظهار کرد: این اقدام در نهایت به سود واحدهای گردشگری به لحاظ درجهبندی و نرخگذاری خدمات ارائه شده است.
انتهای پیام/
نظر شما