بهگزارش میراث آریا، علیرضا بایرامزاده امروز پنجشنبه ۱ شهریورماه ۱۴۰۳ با اشاره به اهمیت آموزش برای توسعه گردشگری در کندوان گفت: آموزش گردشگری به اهالی کندوان تنها به معنای برگزاری دورههای آموزشی نیست، بلکه باید بهعنوان یک فرآیند مستمر برای ارتقای مهارتهای لازم در راستای مدیریت و توسعه پایدار گردشگری مدنظر قرار گیرد، که این فرآیند میتواند شامل آموزشهایی در زمینه میزبانی، مدیریت اقامتگاههای بومگردی، راهنمایی گردشگران و حفظ فرهنگ و میراث بومی باشد که در نهایت به ایجاد فرصتهای شغلی جدید و بهبود کیفیت خدمات گردشگری در این روستا منجر خواهد شد.
معاون گردشگری آذربایجانشرقی ادامه داد: توجه به آموزش گردشگری برای اهالی کندوان، بهویژه در زمینههای مرتبط با حفاظت و بهرهبرداری از میراث طبیعی و تاریخی روستا، میتواند به حفظ اصالت این میراث جهانی کمک کرده و فرصتهای جدیدی برای توسعه پایدار گردشگری در منطقه فراهم کند. در راستای تحقق این امر، لازم است تا برنامههای آموزشی جامعی با مشارکت نهادهای دولتی و خصوصی، تدوین و اجرا شود.
او به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در زمینه گردشگری اشاره کرد و افزود: برگزاری دورههای آموزش گردشگری که بهصورت منظم و مستمر برگزار شود و به ارتقای مهارتهای گردشگری اهالی کندوان کمک کند، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این دورهها با دربرگیری موضوعاتی همچون آشنایی با شیوههای میزبانی، استفاده بهینه از منابع محلی و حفظ محیط زیست، و همچنین مدیریت و بازاریابی در حوزه گردشگری در راستای تسهیل فرآیند سفر به کندوان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
بایرامزاده گفت: این آموزشها میتواند بهعنوان یک ابزار موثر، اهالی کندوان را با نیازهای روز صنعت گردشگری آشنا کرده و علاوه بر افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به گردشگران، به حفظ و تداوم فرهنگ این روستا کمک کند. بنابراین، میتوان گفت آموزش گردشگری نه تنها به ارتقای جایگاه کندوان در صنعت گردشگری کمک میکند، بلکه میتواند به پایداری فرهنگی و اقتصادی این روستا، در کنار حفاظت و صیانت از میراث طبیعی آن منجر شود.
انتهای پیام/
نظر شما