به گزارش میراث آریا، محمدمهدی فداکار ۱۷ مهر ۱۴۰۳ در دیدار اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به مناسبت هفته ملی کودک، گفت: شروع هر آبادانی و فعالیت در جامعه از کودکان است و جهتگیریها و بخش عمدهای از شخصیت انسان در دوران کودکی شکل میگیرد، بنابراین، وقت گذاشتن و استفاده از ظرفیتهای کانون برای تربیت و شکلدهی ذهن کودکان، بازدهی زیادی به همراه خواهد داشت.
استاندار کرمان با برشمردن اهمیت نقش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در توسعه فرهنگی و تربیتی نسل جوان، به حمایتهای لازم از این نهاد اشاره کرد و افزود: کودکان و نوجوانان آیندهسازان کشور هستند و فراهم کردن محیطی مناسب برای رشد خلاقیت و استعدادهای آنها ضرورت دارد.
او خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری یک ظرفیت مهم برای تربیت کودکان است، همچنین باورهای فرهنگی و دینی جامعه از طریق داستانها و کتابهای قصه به کودکان آموزش داده میشود لذا باید این مجموعه تقویت شود.
فداکار تاکید کرد: کانون پروش فکری ساختاری ایجاد میکند که خروجی آن مستقل شدن کودک و روی پای خود ایستادن است.
استاندار کرمان ادامه داد: کانون پرورش فکری، کودکان را در راستای شناخت فرهنگ جامعه، آشنایی با اسطورهها و شخصیتهای ملی و تقویت باورهای دینی و مذهبی، پرورش میدهد تا در آینده بتوانند بهعنوان افرادی مؤثر در ارائه فرهنگ کشور عمل کنند.
اکبر خدادادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان نیز در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث کودکان و نوجوانان، کانون پرورش فکری را نقطه اصلی میدانند لذا تمام اسناد در بیانیه گام دوم و سند تحول با بیان هنرمندانه در کانون پرورش فکری اتفاق افتاده است و آموزش با قصه و کتاب داستان است.
اکبر خدادادی در ادامه گزارشی از عملکرد کانون پرورش فکری استان ارائه کرد و گفت: کانون در سه سال گذشته در بخش هنری ۱۵۰ جایزه بینالمللی داشته است.
در این دیدار تابلوی هنری که توسط هنرمندان کودک و نوجوان کرمان به یاد کودکان غزه ساخته شده بود به استاندار اهدا شد.
انتهای پیام/
نظر شما