بازگشایی کاخ موزه سلیمانیه با استقبال بی‌نظیر مردم/ بازدید پنج هزار نفر در ایام نوروز از کاخ سلیمانیه کرج

سرپرست کاخ موزه سلیمانیه کرج گفت: این بنای ارزشمند از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ همزمان با آغاز تعطیلات نوروزی، دوباره پذیرای علاقه‌مندان شد و حدود ۵ هزار نفر در چند روز از این ایام بازدید کردند.  

به گزارش میراث آریا، تیمور خاوند روز دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، افزود:پس از حدود ۸ ماه تعطیلی به دلیل انجام مرمت و بهسازی بخش‌هایی از کاخ، این بنا در نوروز امسال بازگشایی شد. پیش از بازگشایی رسمی، عملیات پاکسازی و آماده‌سازی فضای داخلی کاخ با همکاری همکاران مستقر در کاخ به انجام رسید و با تلاش‌های صورت‌گرفته در زمینه تبلیغات و اطلاع‌رسانی، شاهد استقبال چشمگیری از سوی بازدیدکنندگان بودیم. به‌گونه‌ای که تعداد بازدیدکنندگان در مقایسه با سال‌های گذشته چندین برابر شد و در برخی روزها حتی به ۸۰۰ نفر نیز رسید.

سرپرست کاخ موزه سلیمانیه با تأکید بر اهمیت این بنای فاخر دوره قاجار که متعلق به فتحعلی‌خان قاجار است، گفت: کاخ سلیمانیه یکی از بناهای ارزشمند تاریخی در استان البرز و شهر کرج است که همواره مورد توجه مردم قرار داشته و علاقه‌مندان زیادی دارد.

او در ادامه از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت زیرساخت‌ها و معرفی هرچه بیشتر این بنای تاریخی با همکاری راهنمایان گردشگری و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال استان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که کاخ سلیمانیه به یکی از مقاصد مهم فرهنگی و تاریخی استان تبدیل شود.

خاوند در پایان گفت: در مجموع ایام نوروز امسال، با وجود تعطیلی در روزهایی همچون سیزده بدر و شهادت حضرت علی (ع)، بیش از ۵ هزار نفر از کاخ سلیمانیه بازدید کردند که آماری بی‌سابقه در تاریخ فعالیت این مجموعه به شمار می‌رود. بدون تردید، سیاست‌گذاری‌ها و اطلاع‌رسانی مؤثر نقش مهمی در این موفقیت داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404012503534
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha