جشنواره طعم امید ۳ در کردستان برگزار شد

مرحله استانی جشنواره طعم امید ویژه افراد دارای معلولیت در سنندج برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، جشنواره طبخ غذا با عنوان طعم امید روز شنبه ٢٨ مهرماه ١٤٠٣ با شرکت ١٢ نفر از افراد دارای معلولیت استان در محل آموزشگاه و رستوران کابان سنندج برگزار شد.
 
افراد شرکت‌کننده در جشنواره در سه گروه افراد دارای معلولیت نابینایی، افراد دارای معلولیت سندروم داون و افرادی که دارای معلولیت جسمی حرکتی هستند در زمینه پخت غذاهای بومی محلی با هم به رقابت پرداختند که در پایان با غذاهای طبخ شده توسط داوران، افراد برتر انتخاب و از آنها قدردانی شد.

ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به  معرفی توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسب‌سازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترس‌پذیر شدن این افراد از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.

برگزیدگان این جشنواره به مرحله منطقه‌ای که با حضور استان‌های کردستان، لرستان، ایلام و همدان که به میزبانی استان کرمانشاه برگزار می شود راه پیدا کردند.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1403072802016
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha