ظرفیت‌سازی، کمک به صادرات و حمایت از هنرمندان با برپایی نمایشگاه‌های ملی صنایع‌دستی/ رونق صنایع‌دستی در گام دوم انقلاب

سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، امسال ۲۳ الی ۲۶ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

میراث‌آریا:  نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران یکی از بزرگترین و مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری ایران است که هر ساله در تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه به معرفی و ترویج هنرها و صنایع‌دستی می‌پردازد و فرصتی برای هنرمندان، صنعتگران و تولیدکنندگان صنایع دستی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به نمایش گذاشته و به بازار عرضه کنند.

در این نمایشگاه، طیف گسترده‌ای از صنایع‌دستی ایرانی مانند قالی‌بافی، سفال‌گری، میناکاری، قلم‌زنی، خاتم‌کاری، پارچه‌بافی و بسیاری دیگر به نمایش گذاشته می‌شود. شرکت‌کنندگان نه تنها از تهران، بلکه از سراسر ایران در این رویداد حضور دارند تا هنرهای محلی و سنتی خود را به بازدیدکنندگان داخلی و خارجی معرفی کنند.

علاوه بر نمایش و فروش محصولات، نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران، برنامه‌های متنوعی مانند کارگاه‌های آموزشی، سمینارهای تخصصی، و نشست‌های مرتبط با توسعه و ارتقای صنایع‌دستی نیز برگزار می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت این نمایشگاه یک فضای مناسب برای تبادل دانش، تجربیات و افزایش ارتباطات بین فعالان این حوزه به شمار می‌رود.

نمایشگاه سی‌وهفتم فرصت ویژه و ظرفیت فوق‌العاده

امسال نیز این نمایشگاه با حضور با حضور هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی در تهران برگزار خواهد شد و ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و آثار هنری زیبایی که توسط هنرمندان خلق شده است را به نمایش خواهد گذاشت. نمایشگاه صنایع‌دستی محلی برای فروش و بازاریابی محصولات قابل مطرح در بازار است. هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه، بازار و فروش است و در کنار آن آثار فاخر نمایش داده می‌شود.

یکی از اهداف مهم این نمایشگاه، معرفی برندهای صنایع‌دستی است که قابلیت فروش و عقد قرارداد دارند و می‌توانند استمرار زنجیره ارزش را داشته باشند.

نقش‌آفرینی شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی در عرصه بین‌المللی نیز حائز اهمیت است. از این رو افزایش میزان فروش محصولات شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی از جمله مطالبات شورای جهانی صنایع‌دستی است که در این نمایشگاه تحقق خواهد یافت.

سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ آبان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و بازدید برای عموم مردم از ۸ صبح الی ۱۵ ظهر در نمایشگاه بین المللی تهران آزاد است.

این نمایشگاه در سالن های ۷، ۸، ۹ و ۲۷ نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد و گروه محصولاتی که در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ارائه می شوند شامل پوشاک، لوازم جانبی، مبلمان و اثاثیه، نقره جات و زیورآلات است.

چگونگی پیمانکار و مجری برگزاری سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

رضا هادی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی ‌جهان‌گردی در گفت‌وگو با میراث‌آریا درباره این نمایشگاه می‌گوید: برای انتخاب پیمانکار و مجری برگزاری سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، مکاتبه‌ای باوزارت صمت و شرکت نمایشگاه‌ها انجام دادیم و اسامی شرکت‌های مجری را درخواست کردیم.

او می‌افزاید: شرکت نمایشگاه‌ها اعلام کرد که ۴۲ شرکت مجوز برگزاری نمایشگاه را دارند، که از این میان هشت شرکت که سابقه اجرا در نمایشگاه‌های فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داشتند، احصا کردیم و شرح خدمات را به آنها ارائه کردیم در نهایت چهار شرکت به شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی ‌جهانگردی برای گرفتن شرح خدمات مراجعه کردند و قیمت‌ها پیشنهاد داده شد و پاکت‌ها بازگشایی شد. که در نهایت دو شرکت قیمت‌های خود را اعلام کردند.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی همچنین گفت: سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی حاصل همدلی تمام ارکان وزارت میراث‌فرهنگی است.

هادی اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی به‌عنوان بازوی اجرایی وزارتخانه فعال است که برگزاری نمایشگاه‌های مختلف یکی از وظایف این شرکت به حساب می‌آید.

او می‌افزاید: یکی از کارهای این شرکت در حقیقت برگزاری نمایشگاه‌ها است که امسال سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نیز توسط این شرکت برگزار می‌شود اما واقعیت این است که در برگزاری این نمایشگاه یک همدلی بین ارکان و بخش‌های وزارتخانه شکل گرفته است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی ادامه می دهد: این درحالی است که استان‌ها نیز به خوبی پای کار آمدند و همگرایی بسیار خوبی برای برگزاری این نمایشگاه به وجود آمده است.

هادی خاطرنشان می کند: با توجه به شرایط بسیار خوبی که به وجود آمده، پیش‌بینی می‌شود، سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در شرایط بسیار مطلوبی برگزار شود و نسبت به سال‌های قبل نتایج بهتری را به دنبال داشته باشد.

ظرفیت‌سازی، کمک به صادرات و حمایت از هنرمندان با برپایی نمایشگاه‌های ملی صنایع‌دستی/ رونق صنایع‌دستی در گام دوم انقلاب

ظرفیت‌سازی و کمک به صادرات از اهداف مهم نمایشگاه است

مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی  نیز در گفت‌وگو با میراث‌آریا با تشریح روند برگزاری این نمایشگاه می‌گوید: سی‌وهفتمین نمایشگاه صنایع‌دستی در راستای ارتقای زیست‌بوم صنایع‌دستی برگزار خواهد شد و در این راستا یک گام دیگر با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به وزارتخانه برداشته شده و شاهد برگزاری نمایشگاهی کامل و جامع خواهیم بود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی اضافه می‌کند: این نمایشگاه در راستای اهداف بلند وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود. سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در حقیقت یک برند برای ابراز وجود توانایی‌ها و ظرفیت‌های هنرمندان صنایع‌دستی و ظرفیت‌سازی و صادرات محصولات هنرمندان است.

جلالی با اشاره به فضای تولید محتوا و روایت در عصر حاضر می افزاید: ما در عصری هستیم که شاهد غلبه محتوا و قصه غلبه هستیم. از این رو برای بهتر نشان دادن ظرفیت‌ها و اهمیت سی‌وهفتیمن نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نیازمند همکاری رسانه‌ها برای تبیین و معرفی این نمایشگاه و حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی هستیم.

او در ادامه گفت: تغییر رویکرد و تغییر کاربرد در سه محور محصول، بازار و سازمان در حوزه صنایع‌دستی به مدد همه همکاران و مدیران این وزارتخانه تحقق خواهد یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف این وزارتخانه برای برپایی سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، اظهار کرد: از همه همکاران برای برپایی این نمایشگاه از جمله مدیرعامل صندوق احیا، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی، مدیران کل در سراسر استان‌ها، معاونان صنایع‌دستی، روسای شهرستان‌ها و ... کمال تشکر را دارم و امید داریم امسال با همکاری تمامی این عزیزان شاهد برپایی نمایشگاهی جامع و ارزشمند باشیم که نتایج مطلوب آن به نفع هنرمندان صنایع‌دستی باشد.

او یادآور می شود: در حقیقت باید از هرکسی که برای توسعه و تحقق موضوعات مرتبط با صنایع‌دستی و رونق این هنرصنعت در گام دوم انقلاب کمک می‌کنند، تشکر و قدردانی به جا آورد.

جلالی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان می‌کند: صنایع‌دستی ‌تحقق وفاق ملی در حوزه اقتصاد است. وفاق ملی شعار دولت چهاردهم است از این رو ما شهر و روستا را فقط به‌عنوان یک جغرافیا ندیده‌ایم بلکه با حضور در دل شهرها و روستاها و کارگاه‌های هنرمندان صنایع‌دستی به دنبال حمایت از آن‌ها هستیم.

ظرفیت‌سازی، کمک به صادرات و حمایت از هنرمندان با برپایی نمایشگاه‌های ملی صنایع‌دستی/ رونق صنایع‌دستی در گام دوم انقلاب

انتهای پیام/

کد خبر 1403081200742
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha