بهره‌برداری از رستوران غذاهای سنتی در چابهار

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان از افتتاح یک رستوران سنتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، خیرالنساء امیری گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و با محوریت حمایت از چرخه زنجیره ای گردشگری خوراک در استان، رستوران سنتی خلیج با حضور مسئولان محلی در شهرستان چابهار به بهره برداری رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چابهار افزود: این رستوران با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال و مساحت ۵۵۰۰ مترمربع افتتاح شده است.

او ادامه داد: با بهره‌برداری از این رستوران زمینه اشتغال ۳۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است که هم در ترویج گردشگری خوراک و هم کاهش نرخ بیکار در منطقه تاثیر بسزایی دارد.

به گفته امیری، گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری های جذاب و پرطرفدار است که ایجاد این گونه رستوران‌ها می‌تواند نقش مهمی در رونق آن و آشنایی گردشگران با انواع غذاهای سنتی در سواحل مکران ایفا کند.

او تصریح کرد: سواحل مکران دارای ظرفیت بالایی در حوزه غذاهای دریایی است که می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگران را به سوی خود جذب کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403081300754
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha