به گزارش میراث آریا، با توجه به شرایط کنونی منطقهای و بهمنظور فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور مهمانان خارجی و بهرهمندی بیشتر شهر و استان از ظرفیتها و فرصتهای غنی و بینظیر این نشست، تصمیم گرفته شد این دو رویداد بینالمللی در اردیبهشت ۱۴۰۴ در سمنان، پایتخت راه ابریشم ایران برگزار شود.
نخستین رویداد بینالمللی گردشگری جاده ابریشم سمنان در ۲ بخش شامل نشست شهرداران جهان در مسیر جاده ابریشم و بخش دیگر در زمینه ارائه کنفرانس ملی و چشماندازها خواهد شد.
با توجه به استقبال پژوهشگران و نویسندگان برای ارسال آثار خود به این رویداد مهم، سایت کنفرانس به آدرس:https://itcs.semnan.ac.ir/ فعال است و تا پایان اسفندماه ۱۴۰۳ پذیرای مقالات علاقهمندان خواهد بود.
با اتکا به ظرفیت استان در بخشهای مختلف گردشگری و سفر، این کنفرانس زمینه تبادل اندیشههای علمی ناب در حوزه گردشگری را فراهم خواهد کرد و متخصصان داخلی و خارجی با ارائه مقالات علمی در حوزههای موضوعی مرتبط با گردشگری در افزایش غنای کنفرانس مؤثر خواهند بود.
برگزاری رویداد بینالمللی راه ابریشم فرصتی طلایی برای تشویق سرمایهگذاران خارجی و داخلی در حوزه گردشگری ایران برای عقد تفاهمنامهها در جهت توسعه، رشد و شکوفایی گردشگری ایران و سمنان است.
نمایندگی سمنان از کشور ایران در این اتحادیه وضعیت برد برد است زیرا کشورهای عضو این اتحادیه میتوانند با ظرفیتهای سمنان آشنا شوند و این امر منجر به توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی میشود.
در شهریورماه ۱۴۰۲ در کنفرانس بینالمللی جاده ابریشم در کشور چین که با حضور ۵۸ شهر از ۲۶ کشور دنیا برگزار شد، شهر سمنان بهعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم انتخاب شد و همزمان دبیرخانه اتحاد مذکور بانام مرکز بینالمللی جاده ابریشم سمنان توسط مدیریت شهری سمنان راهاندازی شد.
مرکز بینالمللی جاده ابریشم در سمنان واقع است و ۳۹ شهر ایران که در مسیر جاده ابریشم قرار دارند، عضو این مرکز هستند که حکم آنان ابلاغ شد.
انتهای پیام/
نظر شما