تبریز مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک/ تنوع غذایی تبریز فرصتی برای جذب گردشگران

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز ضمن اشاره به برخورداری کلانشهر تبریز از تنوع غذایی، این شهر تاریخی را مقصدی ایده‌آل برای گردشگری خوراک دانست و بر لزوم بهره‌برداری از ظرفیت‌های آن تأکید کرد.

به گزارش میراث‌آریا، سید رامین اسبقی، با اشاره به تنوع کم‌نظیر غذاهای تبریز گفت: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی خود، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به مقصدی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به گردشگری خوراک تبدیل کرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی تبریز ادامه داد: گردشگری خوراک به‌عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل می‌کند و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌سازد. ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی، تجربه‌ای متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

او با بیان این‌که گردشگری خوراک عامل رونق اقتصادی است، افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی در پایان بر الزامات بهره‌برداری از این ظرفیت تأکید کرده و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است. همچنین همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی نیز می‌تواند زمینه‌ساز تحقق این اهداف باشد.

تبریز مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک/ تنوع غذایی تبریز فرصتی برای جذب گردشگران

انتهای پیام/

کد خبر 1403090500234
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha