به گزارش میراثآریا، مصطفی دهپهلوان رییس پژوهشگاه در این نشست با اشاره به جایگاه ارزشمند استاد هژبری نوبری میان باستانشناسان تصریحکرد: اساتید زیادی در این حوزه داشته و داریم ولی همواره دیدیم که دانشجویان از شما به نیکویی یاد میکنند.
او گفت: با توجه به تجربه شخصیام به عنوان معلم دانشگاه عرض میکنم؛ دانشجویان نیازمند این هستند که در حقشان پدری شود و استادی موفقتر است که خیرخواه همه باشد نه تنها دانشجویان خودش. ما این ذکر خیر را از دانشجویان دیگر هم درمورد ایشان شنیدهایم که در حق دانشجویان پدری کردند و همواره اخلاق و ادب را نگه داشتهاند.
رییس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری اظهارکرد: در جلسات کاری که در خدمت ایشان در دانشگاه تهران بودیم بر خلاف آنچه امروز باب است که افراد بد همدیگر را میگویند در هیچ یک شاهد این نبودم که استاد هژبری پشت سر همکارانشان سخن بگویند. و این حسن بسیار بزرگی است زیرا که امروز متأسفانه این اخلاق در جامعه ما به شدت رواج یافته است در حالیکه باید خیرخواه همدیگر باشیم، در حق هم برادری و در حق دانشجویان پدری کنیم.
او خطاب به استاد هژبری نوبری گفت: این ویژگی حسن خلق شماست که بین باستانشناسان شهره شده است. آرزوی سلامتی، تندرستی و عمر باعزت برایتان دارم و امیدوارم سایه شما بر سر ما باستانشناسان و جامعه میراثی مستدام باشد.
شاهین آریامنش رییس گروه پژوهشی باستانکاوی تیسافرن در این نشست ضمن قدردانی از فعالیتهای ارزشمند استاد هژبری نوبری در حوزه باستانشناسی ایران گفت: مجموعه مقالات جشننامه ایشان بصورت شماره ویژه از نشریه ویژه در نشریه کاسپین منتشر شده است.
مهسا ویسی عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی نیز با بیان گوشهای از خاطرات دوران دانشجویی و بهرهای که از دانش استاد هژبری نوبری در زمان تحصیل برده است، حمایت ویژه او از دانشجویان را از ویژگیهای بارز شخصیت حرفهای استاد خواند.
کوروش محمدخانی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و حرفهای منحصر به بفرد استاد هژبری نوبری، با بیان خاطراتی از دوران دانشجویی بر تأکید او بر سرعت بخشیدن درجمعآوری دادهها حین کاوش اشاره کرد.
جواد نیستانی استاد دانشگاه تربیت مدرس نیز با بیان برخی از سجایای اخلاقی استاد هژبری نوبری به تشریح همکاریهای مشترکاش با ایشان در دانشگاه تربیت مدرس پرداخت.
مریم دارا عضو هیأت علمی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری نیز طی سخنانی از حمایتهای استاد هژبری نوبری در تمام سالهای پژوهش علمی خود در حوزه اورارتو قدرانی کرد.
در ادامه پیام تصویری ولی بخشعلیاف، صفر آشوراف، محمت ایشیکلی به مراسم نکوداشت استاد علیرضا هژبری نوبری حاوی بیان خاطراتی از همکاری بینالمللی و دانش بالای استاد در دوره مختلف از نوسنگی تا اورارتو پخش و توسط مریم دارا ترجمه شد.
استاد علیرضا هژبری نوبری نیز در پایان با قدردانی از برگزار کنندگان این برنامه ابراز امیدواری کرد باستانشناسی ایران در آینده روند رو به رشدی را طی کرده و در جهت اعتلای این حوزه گامهای موثری برداشته شود.
انتهای پیام/
نظر شما