آفرین امامی در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا گفت: کاخ گلستان به عنوان یکی از مهمترین و با ارزشترین مجموعههای میراث فرهنگی و تاریخی کشورمان، دارای زمینههای پژوهشی در شاخههای مختلف فرهنگی، هنری، تاریخی و اجتماعی است که پرداختن به هریک از این موضوعات میتواند دریچهای جدید به سوی پژوهشگران و علاقهمندان را نمایان کند.
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان ادامه داد: به منظور ارائه نتایج پژوهشهای انجام شده از سوی پژوهشگران، کاخ گلستان با رویکرد گسترش اطلاعرسانی نتایج آخرین پژوهشهای انجام گرفته مرتبط با این مجموعه میراث جهانی، نشستهای تخصصی را به مناسبت هفته پژوهش از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آذرماه در محل سالن اجتماعات کاخ ابیض (مردمشناسی) برگزار میکند.
او با اشاره به عناوین این پژوهشها از جمله موزهداری با عنوان شیوه برچسبگذاری در آثار موزهها و تزئینات وابسته به معماری با عنوان ایکونوگرافی کاشیهای سرسرای کاخ گلستان با تأکید بر موجوات ترکیبی گفت: طبقهبندی و نگهداری آثار موزهها با موضوع نگاهی به فرآیند فهرستنویسی اسناد نیز از دیگر پژوهشها در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان است.
امامی تصریح کرد: با توجه به وجود مجلدهای دستنویس بسیار نفیس از آثار حافظ در مخزن اسناد خطی کاخ گلستان، سخنرانی با موضوع دیوان حافظ به همراه رونمایی از کتاب چاپی تخمیس دیوان حافظ در آناتولی برگزار خواهد شد.
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان بیان کرد: در حوزه مرمت آثار منقول نیز با توجه به وجود تابلوهای بسیار ارزشمند از نقاشان برجسته ایرانی و اروپایی در مجموعه کاخ گلستان، نشستی با موضوع گزارش مرمت تابلوی نقاشی گربه و قفس قناری اثر استاد کمال الملک و ارائه گزارش مرمت تابلوی نفیس گربه و قفس قناری اثر استاد کمال الملک برگزار میشود.
او ادامه داد: پیش از هرگونه عملیات بازآفرینی و بهسازی کاخها و بخشهای مختلف این مجموعه، اطلاعات و پژوهشهای کاملی درخصوص پیشینه تاریخی و تهیه طرحهای مربوطه از سوی متخصصین مرمت صورت گرفته که در این خصوص نیز نشستی با عنوان ارائه طرح باز آفرینی و بهسازی محور نهر قنات عمارت بادگیر کاخ گلستان برگزار خواهد شد.
امامی خاطرنشان کرد: نشستی نیز درخصوص موضوعات مربوط به اسناد خطی و تصویری مجموعه کاخ گلستان با موضوع موسیقی و خوانش دو اثر نقاشی عصر ناصری اثر استاد کمال الملک و رونمایی از کتاب چاپی عملجات طرب خاصه برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر شما