مسئول جدید میراث فرهنگی شهرستان پاوه معارفه شد 

مراسم معارفه عزیز مصطفایی به عنوان مسئول جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان پاوه، با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی استان و فرماندار پاوه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.  

به‌گزارش میراث آریا، داریوش فرمانی روز یکشنبه ۱۰ فروردین‌ماه در مراسم معارفه مسئول جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان پاوه ، با تقدیر از سوابق علمی و اجرایی مصطفایی، انتصاب وی را گامی مهم در راستای تقویت برنامه‌های توسعه فرهنگی و گردشگری منطقه اورامانات دانست.  

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به سوابق درخشان علمی و اجرایی سرپرست جدید میراث‌فرهنگی پاوه، ایشان می‌تواند فصل جدیدی از توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی این منطقه را رقم بزند. 

او یادآورشد: حضور او به عنوان پژوهشگری متعهد و مدیری توانمند، نویدبخش آینده‌ای روشن برای حفظ و معرفی هرچه بهتر میراث ارزشمند اورامانات خواهد بود.

فرزاد الماسی فرماندار پاوه نیز با اشاره به پیشینه درخشان مصطفایی در حوزه مردم‌شناسی و ثبت میراث فرهنگی، اظهار داشت: تخصص و تعهد ایشان در شناخت عمیق فرهنگ بومی اورامانات، می‌تواند به حفظ و معرفی هرچه بهتر این گنجینه فرهنگی بینجامد. 

مسئول جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان پاوه نیز در سخنانی کوتاه، اولویت‌های خود را حفظ میراث فرهنگی، توسعه گردشگری پایدار و حمایت از صنایع‌دستی محلی عنوان کرد و بر همکاری با جامعه محلی و نهادهای مرتبط تأکید داشت.

او به ظرفیت‌های گردشگری پاوه اشاره کرد و گفت: شهرستان پاوه با دارا بودن جاذبه‌های منحصربه‌فرد طبیعی و فرهنگی، از جمله مناطق هدف گردشگری استان محسوب می‌شود. لذا تلاش خواهیم کرد، گام‌های مؤثری در جهت معرفی و بهره‌برداری مسئولانه از این ظرفیت‌ها برداریم.  

عزیز مصطفایی، پژوهشگر برجسته و متخصص مردم‌شناسی، اخیراً از طریق طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیوسته است.

وی از چهره‌های شاخص در زمینه‌های مردم‌شناسی، میراث فرهنگی و معماری بومی اورامانات به شمار می‌رود.  

از جمله دستاوردهای علمی و اجرایی ایشان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:  

- تألیف سه اثر پژوهشی ارزشمند با عناوین: «انسان‌شناسی »، «پژوهشی مردم‌شناختی بر بازی‌های بومی-محلی اورامانات»، «مبانی معماری بومی هورامان» 

- ثبت ملی بیش از ۵۰ اثر میراث ناملموس در حوزه فرهنگ و تمدن اورامانات  

- انتشار مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی  


 

انتهای پیام/

کد خبر 1404011002139
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha