هادی حقشناس استاندار گیلان در حاشیه بازدید از نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته در گفتوگو با میراثآریا گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی به معرفی فرهنگ غذایی و آداب و رسوم گیلانیان کمک میکند و از همه مردم گیلان دعوت میکنم که در فرصت باقی مانده حتماً از نمایشگاه که با رویکرد شهر خلاق خوراکشناسی است، بازدید کنند زیرا علاوه بر آشنایی با انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی منجر به ایجاد نشاط در آنان نیز شود.
او با اشاره به ریشه فرهنگی عمیق و تنوع غذایی گیلان، تصریح کرد: غذا برگرفته از فرهنگ و تمدن هر جامعه است، لذا وجود ۳۰۰ نوع خوراک در گیلان نشان میدهد که گیلانیان دارای فرهنگی هزار ساله در حوزههای مختلف هستند.
حقشناس با تأکید بر لزوم توجه به تولید غذاهایی با ریشه سنتی و کشاورزی در کشور، اظهار کرد: در چند سال گذشته تولید انواع غذاها به سمت صنعتی شدن رفته است، ولی در بازدیدی که از این نمایشگاه داشتم مشاهده شد که میتوان به راحتی با ریشه سنتی انواع غذاهای محلی و ایرانی را با بهترین کیفیت تولید کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان، معرفی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک را نشان دهنده فرهنگ والای مردمان گیلان دانست و افزود: ابتدا تردیدهایی در خصوص معرفی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک وجود داشت اما برای رفع این تردیدها فقط کافی است که مردم به نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته مراجعه کنند.
استاندار گیلان با بیان اینکه استفاده از انواع غذاهای سنتی با توجه به رعایت موارد طب سنتی، مانع از بروز بسیاری از بیماریها میشود، تصریح کرد: چربی، کبد چرب، کلسترول بالا و فشار خون از جمله بیماریهای حاصل از غذاهای صنعتی است اما اگر به غذاهای سنتی توجه کرده و آن را مصرف کنیم دیگر این بیماریها به سراغمان نمیآید.
حقشناس با اشاره به لزوم معرفی شدن انواع غذاهای گیلانی برای جهانیان و نسل جدید گفت: دیده شدن غذاها، داشتن یک مکان دائمی برای عرضه محصولات و پرداخت تسهیلات برای تولید انبوه غذاهای گیلانی از جمله درخواستهای غرفهداران از دولت بوده است، لذا در تلاشیم تا دغدغههای آنان را با ارائه راه حلهای گوناگون برطرف کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما