اولین جشنواره فرهنگی غذاهای دریایی و آبزی پروری در خمام برگزار شد

به مناسبت آیین چله شو و گرامیداشت روز زن و مقام مادر، اولین جشنواره فرهنگی غذاهای دریایی و آبزی پروری به همراه نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات در خمام برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، منصور هادی پور با اعلام ین خبر افزود:  اولین جشنواره فرهنگی غذاهای دریایی و آبزی پروری به همراه نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، به مناسبت آیین چله شو و گرامیداشت روز زن و مقام مادر در شهرستان خمام در روز جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳ با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان خمام و بخشدار چوکام برگزار شد.

سرپرست دفتر نمایندگی اداره میراث‌فرهنگی شهرستان خمام بیان داشت: این جشنواره فرهنگی با حضور اقشار مختلف مردم در بازار الگویی ماهی‌فروشان ایران در روستای مصردشت شهرستان خمام از سوی اداره میراث‌فرهنگی،فرمانداری، بخشداری چوکام، دهیاری و شورای اسلامی روستای مصردشت و مدیریت بازار الگویی ماهی فروشان ایران برگزار شد.

او گفت: در این جشنواره نزدیک به ۱۵ نوع غذای دریایی با حضور بیش از ۱۳ نفر مشارکت داشتند که به ۵ نفر برگزیده، از سوی مدیریت بازارالگویی ماهی فروشان ایران به رسم یادبود ماهی از نوع آمور کپور و فیتوفاک اهدا شد.

هادی‌پور افزود: در حاشیه این برنامه، از تمامی مهمانان با میوه شب چله پذیرایی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403100200086
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha