ناهید پرویزپور در حاشیه ویداد داوطلب اجتماعی، شهروند ارزشمند در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا گفت: در جریان بازدید ارزیابان یونسکو از دره خرمآباد بسیاری از شهروندان و گروههای مردمی بصورت خودجوش برای این مهم تلاش کردند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: کارهای داوطلبانه مردم در جریان ثبت جهانی دره خرمآباد نشان از مردمی بودن این موضوع داشته و در برخی موارد بیش از دستگاههای اجرایی استان پای کار بودند
او تصریح کرد: لایروبی رودخانه در مرکز استان و کارهای کوچک و بزرگ مردمی در این پرونده، نشان دهنده این مهم بود که مردم در موارد عامالمنفعه پای کار هستند و ثبت جهانی دره خرمآباد نیز یک اقدام مردمی و پراهمیت برای جامعه است.
پرویزپور گفت: گروههای مردمی و بسیاری از شهروندان در موارد گوناگون مانند سیل پلدختر و زلزله بروجرد و رودبار و بم و... بصورت داوطلبانه پای کار بودهاند و به عنوان داوطلبان اجتماعی و شهروندان ارزشمند توانستهاند اقدامات گستردهای را انجام دهند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: شهروندان داوطلب بدون نام و بصورت ناشناس در همه موارد اجتماعی و فرهنگی پای کار هستند و در این راه توانستهاند اقدامات گستردهای را برای جامعه انجام دهند.
انتهای پیام/
نظر شما