به گزارش میراثآریا، سید جواد موسوی گفت: در این میز خدمت که با حضور معاون استاندار و فرماندار مشهد، مدیران تشکلهای گردشگری و هتلداری، مدیران هتلهای مشهد، و مدیران شرکتهای آب ، برق و گاز برگزار شد، مشکلات هتلداران مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: قطعی برق مراکز اقامتی و هتلهای مشهد چالشهای برای زائران ایجاد کرده که راهکارهایی از جمله استفاده از برق اضطراری با همراهی فرمانداری و شرکتهای برق و گار و پخش و پالایش فرآوردههای نفتی به کار گرفته شده است.
او با اشاره به تعرفههای آب، برق و گاز مراکز اقامتی و هتلها اظهار کرد: قانونگذار مشوق و تسهیلاتی برای تاسیسات گردشگری در نظر گرفته تا این صنعت که سهم بالایی در اشتغال و رونق اقتصادی دارد، بتواند به مردم خدمترسانی میکند و به زائران اجحاف نشود.
همچنین معاون استاندار و فرماندار مشهد در این جلسه بیان کرد: با توجه به درخواست هتلداران خراسان رضوی، موضوع دریافت عوارض از تابلوهای مراکز اقامتی با شهرداری مطرح و بازنگری در مصوبه شورای شهر در دستور شهرداری قرار دارد.
محسن داوری ضمن عذرخواهی برای قطعی برق در مشهد گفت: با توجه به این که قطعی برق مراکز اقامتی و هتلها مشکلاتی را برای زائران ایجاد میکند، تلاش کردیم با برنامهریزی و همکاری شرکت برق، گاز و شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی از ظرفیت برق اضطراری مراکز نیز استفاده شود تا برای میزبانی از زائران مشکلی نداشته باشیم و نارضایتی برای زائران به وجود نیاید.
او توصیه کرد: هتلهایی که امکان ایجاد نیروگاه خورشیدی را دارند، برای ساخت ایجاد نیروگاه خورشیدی اقدام کنند، در صورتی که نیروگاه خورشیدی داشته باشید، برق شما قطع نخواهد شد.
معاون استاندار و فرماندار مشهد با اشاره به قوانین مربوط به معافیت خانههای تاریخی از هزینههای مصرف آب گفت: در قانون شفاف اعلام شده که خانههای تاریخی از پرداخت هزینه مصرف آب معاف است و شرکت اب مکلف به اجرای قانون است و اجازه ندارد قانون به نفع خود تفسیر کند.
همچنین در این جلسه هتلداران و نمایندگان تشکلهای گردشگری و هتلداری خراسان رضوی مشکلات خود را مطرح کردند و مدیران شرکتهای آب، برق و گاز و شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی و سازمان میادین شهرداری به آنها پاسخ دادند و به مشکلات آنها رسیدگی کردند.
انتهای پیام/
نظر شما