انسجام به معنای پذیرش تکثر و تنوع در عین وحدت/ ضرورت تبیین مفهوم و جایگاه ایران‌ در تمام فعالیت‌ها و تولیدات روابط‌عمومی‌ها

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در جامعه‌ای وحدت و انسجام شکل می‌گیرد که در آن کثرت‌ها و تنوع‌ها به رسمیت شناخته شود، در غیر این صورت انسجام مکانیکی خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نخستین همایش شورای هماهنگی روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور در دولت وفاق ملی که صبح امروز یازدهم دی ماه ۱۴۰۳ در سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه دولت چهاردهم در تلاش برای ارائه مانیفستی از شاخص‌ها، ابعاد و اجزای گفتمان وفاق میان نخبگان و بطن اجتماع است، به اهمیت ارائه تصویری روشن از گفتمان وفاق در برهه کنونی اشاره کرد.

این مقام مسئول صیانت و احیای هویت ایرانی-اسلامی و از میان برداشتن دوگانه‌سازی‌های کاذب را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: باید بپذیریم در ایرانی زیست می‌کنیم که تمدن‌های بزرگ و تاثیرگذار را تجربه کرده و یکسان‌سازی در آن عملا امکان‌پذیر نیست. همه ما یک هویت واحد داشته و دل در گرو ایران عزیز، کشور و نظام داریم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه در سرزمینی به وسعت ایران، با تکثر و تنوع سبک‌های زندگی، یکسان‌سازی ناممکن است، تصریح کرد: یکی از مزیت‌ها و جذابیت‌های ایران عزیز، همین تنوع و تکثر اقوام و وجود خرده فرهنگ‌های غنی و ریشه‌دار است و در عین حال انسجام و پیوستگی در بین آنها نیز در دنیا زبانزد است.

صالحی‌امیری به ارتباط مفهوم انسجام و تنوع اشاره کرد و ادامه داد: در جامعه‌ای وحدت و انسجام شکل می‌گیرد که در آن کثرت‌ها و تنوع‌ها به رسمیت شناخته شود، در غیر این صورت انسجام مکانیکی خواهیم داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: انسجام مکانیکی با قدرت سخت اداره می‌شود و انسجام ارگانیکی با قدرت‌نرم و باورهای انسان شکل می‌گیرد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه ایران سرزمین رمزها و رازهاست، اهمیت شناساندن و تقویت حس وطن‌ دوستی و هویت‌خواهی در نسل جوان را مورد تاکید قرار داد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ایران عنصری به نام فرهنگ دارد که در بسیاری از وقایع و حوادث باعث تاب‌آوری و قوام این سرزمین شده و در طول تاریخ مانایی کشور را تضمین کرده است.

او با بیان اینکه ما در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رسالت اول خود را صیانت از ایران اسلامی‌، آگاه‌سازی جامعه و معرفی ارزش‌های آن به دنیا تعریف کرده‌ایم، ادامه داد: این کشور سرزمین مردان بزرگی است که در طول تاریخ، ایران را حفظ کرده‌اند و امروز رسالت ما حفظ ایران با بیان هویت واقعی این سرزمین است.

صالحی‌امیری زبان فارسی را یکی دیگر از عناصر مهم بقای این سرزمین عنوان‌ کرد و افزود: تمامی زبان‌ها در طول تاریخ دچار بحران شده‌اند، اما زبان فارسی به دلیل غنای درونی، استمرار و تداوم پیدا کرده و امروز ایرانیان در سراسر جهان به آن افتخار می‌کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: ظرفیت غنی فرهنگ ایرانی، باعث جذب و پذیرش دین اسلام شد که تجربه زیستی کم‌نظیری برای جامعه ایرانی فراهم کرد و این تلفیق باعث خلق آثار تمدنی منحصر به فردی در کشور شد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: حفظ ایران یعنی وفاق، همدلی، هم‌گرایی و هم نوایی و همزیستی. حفظ ایران یعنی صدای واحد از یک ملت بزرگ و پذیرش تنوع و تکثر. همه این‌ها عناصری هستند که بقای یک ملت را تضمین می‌کنند. 

او دفاع از هویت ایرانی- اسلامی و عناصر بقای این سرزمین را رسالتی مشترک عنوان کرد و خطاب به روابط‌عمومی‌های حاضر در مراسم گفت: در قلم و فعالیت‌های خود نام و اعتلای ایران عزیزمان را فراموش نکنید و در فضای اجتماعی با نسل نوجوان و جوان این گفتمان را جاری و آنها را به این سرزمین علاقه‌مند کنید.

انتهای پیام/

کد خبر 1403101100640
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha